пʼятницю, 12 травня 2017 р.

Вітаємо родину Кісілів!


Вітаємо родину Кісілів з отриманням сертифікату номінантів 11-ї загальноміської церемонії відзначення кращого досвіду сімейного виховання «Сім’я року-2017»!

В родині підростає 6-річний Олександр - надзвичайно розвинений, допитливий, активний хлопчик. Батьки працюють на Полтавському ГЗК.

Тато, Олег Іванович, трудиться старшим механіком з ремонту обладнання в кар’єрі.

Мама, Ольга Андріївна, працює оператором електрозв’язку в цеху інформаційних технологій і зв’язку.

Для них сім’я – це найголовніше у житті. Весь вільний час проводять разом – тато, мама і син. Разом турбуються про домашніх улюбленців - кішку Мурку та хом’ячка Ципалєту. 

У вихідні дні часто їздять у Дмитрівку, де живуть батьки тата, у місті разом ходять на стадіон грати у футбол, а також на прогулянки з самокатом та велосипедом. Влітку разом із батьками мами виїжджають на дніпровські острови.

Родина Кісілів живе за правилом «За будь яких обставин - завжди і в усьому разом! Завжди допомагати і підтримувати один одного в усіх справах. Бути опорою та підтримкою».

І тато, і мама приділяють дуже багато уваги сину, поважають його думку, підтримують його ідеї та захоплення дитини.

Сімейний «рецепт» успішного виховання: Дитина має виховуватися в любові та довірі. Треба завжди прислухатися до думки дитини і враховувати її.

***
 11 травня в Горішніх Плавнях, у розважальному центрі CITI CLUB, відбувся загальноміський захід – ХІ урочиста церемонія конкурсу відзначення кращого досвіду сімейного виховання «Сім’я року-2017», започаткована відділом у справах сім’ї та молоді виконкому Горішньоплавнівської міської ради спільно з ГО Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» у партнерстві з міським відділом освіти. Детальніше за посиланням http://www.rodis.org.ua/2017/05/2017.html

0 коммент.:

Дописати коментар