пʼятниця, 12 травня 2017 р.

Вітаємо родину Кісілів!


Вітаємо родину Кісілів з отриманням сертифікату номінантів 11-ї загальноміської церемонії відзначення кращого досвіду сімейного виховання «Сім’я року-2017»!

В родині підростає 6-річний Олександр - надзвичайно розвинений, допитливий, активний хлопчик. Батьки працюють на Полтавському ГЗК.

Тато, Олег Іванович, трудиться старшим механіком з ремонту обладнання в кар’єрі.

Мама, Ольга Андріївна, працює оператором електрозв’язку в цеху інформаційних технологій і зв’язку.

Для них сім’я – це найголовніше у житті. Весь вільний час проводять разом – тато, мама і син. Разом турбуються про домашніх улюбленців - кішку Мурку та хом’ячка Ципалєту. 

У вихідні дні часто їздять у Дмитрівку, де живуть батьки тата, у місті разом ходять на стадіон грати у футбол, а також на прогулянки з самокатом та велосипедом. Влітку разом із батьками мами виїжджають на дніпровські острови.

Родина Кісілів живе за правилом «За будь яких обставин - завжди і в усьому разом! Завжди допомагати і підтримувати один одного в усіх справах. Бути опорою та підтримкою».

І тато, і мама приділяють дуже багато уваги сину, поважають його думку, підтримують його ідеї та захоплення дитини.

Сімейний «рецепт» успішного виховання: Дитина має виховуватися в любові та довірі. Треба завжди прислухатися до думки дитини і враховувати її.

***
 11 травня в Горішніх Плавнях, у розважальному центрі CITI CLUB, відбувся загальноміський захід – ХІ урочиста церемонія конкурсу відзначення кращого досвіду сімейного виховання «Сім’я року-2017», започаткована відділом у справах сім’ї та молоді виконкому Горішньоплавнівської міської ради спільно з ГО Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» у партнерстві з міським відділом освіти. Детальніше за посиланням http://www.rodis.org.ua/2017/05/2017.html

1 коммент.:

isabel kedem сказав...

Вибачте, що виклав це в Інтернет, але в мене немає іншого вибору, окрім як виконати свою обіцянку доктору АПАТА, могутньому заклинателю, який допоміг мені повернути мого колишнього чоловіка, якого вже не було два тижні, не попрощавшись зі мною. такий болісний досвід для мене, тому що він моє перше кохання, і моє життя обертається навколо нього, але коли він покинув мене заради іншої жінки, я пролив сльози і намагався зробити все, щоб забути його, але глибоко в моєму серці це було так неможливо, тому що я його дуже любив незважаючи на біль, від якого я страждав. Одного чудового вечора я прочитав коментар про доктора АПАТУ, потужного заклинателя, який може допомогти повернути колишнього коханого чи розбитого дому та багато іншого. Спочатку це було схоже на жарт, тому що я ніколи не вірив у магію. і доктор АПАТА довела мені себе, повернувши свого чоловіка додому після двох днів його привороту до мого чоловіка. дякую, докторе АПАТА, за те, що ви знову зробили мене повноцінною жінкою і повернули мого втраченого коханця, я продовжуватиму ділитися цим, для кого може бути важливо виправити все в шлюбі, замість того, щоб ділитися сльозами чи переживати серцевий напад, просто ласкаво зв’яжіться з доктором АПАТОЮ ЗА його контактною електронною адресою нижче (drapata4@gmail.com), просто зв’яжіться з ним і подивіться, що він може зробити. Ви також можете зателефонувати в WhatsApp за номером +447307347648. Успіхів вам, хто коли-небудь проведе цей тест. Вітання! Будь ласка, зв’яжіться з доктором APATA за його контактною електронною адресою нижче (drapata4@gmail.com), просто зв’яжіться з ним і подивіться, що він може зробити. Ви також можете зателефонувати в WhatsApp за його номером +447307347648, удачі

Дописати коментар