суботу, 28 травня 2016 р.

Громадський журналіст із Комсомольська - у десятці кращих

26 травня у Києві відбувся фінальний форум з використання IT-технологій у громадських організаціях та ініціативах. Для участі в ньому з’їхалися представники Полтавської, Чернігівської, Сумської та Черкаської областей. 

Вони розповідали про свою роботу, ділилися досвідом застосовання ІТ-технології у своїй діяльності після попередніх семінарів, у яких брало участь по 20 людей з різних міст та сіл. 
  
Місто Комсомольськ представляли двоє учасників. Одним з них став Олег Святов, керівник проекту «Новини Комсомольська Online».

Форум був організований ГО «Третій Сектор Online» за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. До програми форуму долучилися спікери представники відомих сайтів, які давали корисні поради, стосовно розвитку IT-технологій і використання гаджетів. Учасники форуму активно ставили свої запитання гостям, які із задоволенням активно відповідали на них.

Під час заходу тренери «Третього Сектору Online» Ганна Товстуха, Дмитро Тіщенко та Володимир Денісов оголосили прізвища тих учасників форуму, які найактивніше брали участь у попередніх регіональних навчальних заходах, що відбулися восени, взимку та навесні в різних областях України.
 

До десятки найкращих увійшов комсомольчанин Олег Святов, керівник проекту «Новини Комсомольська Online».  
Частиною проекту є сторінка інформаційної групи «Новини Комсомольська Online» у соціальній мережі ВКонтакте https://vk.com/komsomolsk_news_online
Іншою частиною є створений у цьому році Інтернет-портал «Новини Комсомольська Online» http://knovini.ngo.center/

Олег Святов приділяє багато часу справі громадської журналістики і прикладає чимало зусиль для оперативного інформування населення свого міста та регіону про головні новини та цікаві події, а також активно долучає молодь до світу засобів масової інформації.


Олегу Святову урочисто вручили сертифікат з відомими доменами org, net, com, які він може безкоштовно обрати для свого Інтернет-порталу. 



© 2014-2016 «Новини Комсомольська Online»

0 коммент.:

Дописати коментар