четвер, 14 квітня 2016 р.

Комсомольчан кличуть на прибирання Тополиного гаю

16 квітня представники екологічної ініціативи «Зробимо Україну чистою! 2016» у Комсомольську запрошують на спільне прибирання Тополиного гаю, що розташований на вулиці Строни. 

Це гарний куточок нашого міста, але зараз він засмічений. Тож кличемо всіх, хто любить Комсомольськ і може виділити пару годин вільного часу, очистити від сміття Тополиний гай.

Запрошуємо всіх бажаючих в суботу, 16 квітня, на спільне прибирання Тополиного гаю. Приходьте самі! Приходьте сім’ями! Приходьте з друзями!

Ми збираємося 16 квітня о 10.00 біля дороги на вулиці Строни навпроти військкомату. Беріть із собою гарний настрій, а захисні рукавички та пакети для сміття отримаєте на місці.

До участі в акції «Зробимо Україну чистою! 2016» у Комсомольську вже долучилися Всеукраїнська громадська організація «Let’s do it, Ukraine», сектор екології та озеленення департаменту ЖКГ, відділ освіти і відділ фізичної культури та спорту Комсомольської міської ради, КП «СпецЕко», агентство «Все для свята» (Магазин святкових товарів і послуг), Школа танцю «REMA Dance Family», кафе «Good bar», колективи міських загальноосвітніх навчальних закладів і двох професійно-технічних навчальних закладів, представники громадських організацій, а також пересічні комсомольчани. Приєднуйтесь!

Прибирання Тополиного гаю по вулиці Строни у Комсомольську - це екологічна акція всеукраїнського руху «Зробимо Україну чистою! 2016». Вона пройде в рамках міського двомісячника чистоти і благоустрою та всеукраїнської акції «За чисте довкілля», координатором якої є сектор екології та озеленення департаменту ЖКГ Комсомольської міської ради, і Всеукраїнської громадської організації «Let’s do it, Ukraine».


Довідки за тел. 0983067690 (громадська організація «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС», координатор акції «Зробимо Україну чистою! 2016» у Комсомольську). 

0 коммент.:

Дописати коментар