неділю, 20 березня 2016 р.

Комсомольчани долучилися до всесвітньої акції «Година Землі 2016»

19 березня представники міста Комсомольська, що на Полтавщині, долучилися до всесвітньої акції «Година Землі 2016». 

Попри неочікуваний холод громадські активісти вийшли на вулицю, щоб підтримати важливий екологічний рух нашої планети, започаткований Всесвітнім фондом природи.

Серед комсомольчан, які підтримали ініціативу «Години Землі 2016», були представники громадських організацій «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС», «Творче місто», «Громадське формування з охорони громадського порядку «Міська міліція», громадського Інтернет-видання «Новини Комсомольська Online», громадських ініціатив «Спільний дім» та «Веломісто». 

Запаливши о 20.30 символічні свічки, комсомольчани вели мову про необхідність спільних дій з метою попередження зміні клімату. 

Йшлося про конкретні справи, які під силу кожному задля економії енергоспоживання, поліпшення ситуації з глобальним потеплінням на планеті.


Учасники акції «Година Землі 2016» провели своєрідну «Естафету добрих справ», поділившись досвідом надання нового життя речам, що вийшли із ужитку. 

Опісля разом грали у спільну гру, тим самим доводячи, що можна весело і корисно проводити час без шкоди для природи.

На завершення учасники акції порадились щодо організації майбутньої міської акції «Зробимо Україну чистою» у Комсомольську, яка відбудеться 23 квітня і стане складовою не лише всеукраїнської акції «ЗУЧ-2016», а й всеукраїнської акції благоустрою «За чисте довкілля» та міського двомісячника чистоти та благоустрою.



















Більше фото за посиланням 
https://picasaweb.google.com/118126056445461230080/201619032016

0 коммент.:

Дописати коментар