пʼятницю, 29 квітня 2016 р.

Про організацію оздоровлення та відпочинку юних комсомольчан влітку 2016 року

У Комсомольську затверджено мережу закладів оздоровлення та відпочинку міста на 2016 рік:
- дитячий спортивно-оздоровчий центр (ДСОЦ) «Горизонт» - 1840 дітей;
- пришкільні табори - 760 дітей;
- спортивний табір ДЮСШ № 1 - 55 дітей;
- спортивний табір ДЮСШ № 2 - 70 дітей; 
- спортивний табір ДЮСШ № 3 - 80 дітей;
- табір праці та відпочинку Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ст. - 50 дітей; 
- табір відпочинку ЦДтаЮТ - 60 дітей.

При всіх загальноосвітніх школах та ДЮСШ № 2 відкриють пришкільні табори з денним перебуванням з 2-разовим та 3-разовим харчуванням на 17 робочих днів з 1 червня, при  ЦДтаЮТ на 17 робочих днів з 30 червня

Вартість путівки (харчування) в пришкільних таборах з денним перебуванням встановлено з розрахунку 30 гривень при 3-разовому харчуванні та 26 гривень при 2-разовому харчуванні на одну дитину на 1 день.

Діти пільгових категорій, які протягом навчального року отримували безкоштовне харчування, будуть звільнені від оплати за перебування в пришкільних таборах з денним перебуванням.

Враховуючи низьку платіжну спроможність батьків по повній оплаті путівки в пришкільних таборах з денним перебуванням, загальноосвітнім школам, ДЮСШ № 2 та ЦДтаЮТ передбачені в кошторисах кошти на відпочинок учнів направити на здешевлення путівок на 45 %. Встановлено вартість путівки:
- з 3-разовим харчуванням, денним сном та терміном перебування  17 днів – 510 грн., із них батьківська доплата – 280 грн. 50 коп.;  
- з 2-разовим харчуванням та терміном перебування 17 днів – 442 грн., із них батьківська доплата – 243 грн.

Харчування дітей буде здійснюватися наступним чином:
ДЮСШ №1 - на базі ЗОШ І-ІІІ ст. №1;
ДЮСШ №2, ДЮСШ № 3, відділення баскетболу та бадмінтону - на базі СЗОШ І-ІІІ ст. №3 ім. В.О.Нижниченка;
ДЮСШ №3, відділення веслування на байдарках і каное на базі ТОВ «Славутич - Руда - Україна»;
ЦДтаЮТ - на базі ЗОШ І-ІІІ ст. №2.

Особливу увагу буде приділено охопленню літнім відпочинком дітей-сиріт, дітей, які залишились без батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітей працівників органів внутрішніх справ і військовослужбовців, які загинули при виконанні службових обов’язків, дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей, дітей учасників АТО. Їхніх батьків звільнено від оплати за перебування дітей в таборах з денним перебуванням.

При ДЮСШ №1 та ДЮСШ №3 працюватимуть спортивні табори з денним перебуванням та дворазовим харчуванням з 1 червня на 18 робочих днів.

Враховуючи низьку платіжну спроможність батьків по повній оплаті путівки, ДЮСШ №1 та ДЮСШ №3 відділу фізичної культури та спорту передбачені в кошторисах кошти на відпочинок учнів направити на здешевлення путівок у спортивних таборах з денним перебуванням на 50 %. Встановленои вартість путівки (харчування) в спортивних таборах з денним перебуванням з розрахунку 30 грн. на одну дитину на 1 день, із них батьківська доплата – 15 грн. 

Фінансовим управлінням Комсомольської міської ради в міському бюджеті на 2016 рік передбачено асигнування на здешевлення путівок в КП ДСОЦ «Горизонт» для дітей, батьки яких працюють у бюджетних установах, що фінансуються з міського бюджету (враховуючи часткове фінансування оздоровлення дітей за рахунок батьківської доплати в розмірі 30 %  вартості путівки).

Джерело: Рішення виконавчого комітету Комсомольської міської ради № 327 від 26.04.2016 р. "Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків влітку 2016 року"
http://www.komsomolsk-rada.gov.ua/files/14683_-327-pro-organzacyu-ozdorovlennya.html 

0 коммент.:

Дописати коментар