суботу, 20 лютого 2016 р.

Всеукраїнський семінар з протидії торгівлі людми

18-19 лютого в Києві відбувся Всеукраїнський навчально-методичний семінар «Торгівля людьми: сучасні виклики та шляхи протидії»

Організаторами семінару виступили Міністерство освіти і науки України та громадська організація «Ла Страда-Україна».

Учасниками заходу стали тренери Національної тренерської мережі «Ла Страда-Україна» з 21 області України. 

Полтавську область представляв член громадської організації «Центр «РОДІС» у місті Комсомольську Володимир Дмитренко, який одночасно є тренером НТМ «Ла Страда-Україна».

На семінарі йшлося про сучасну державну політику в сфері протидії торгівлі людьми в Україні, тенденції розвитку проблеми торгівлі людьми, актуальні питання тренерської роботи. 

Учасники заходу обмінялись досвідом з ведення соціально-педагогічної профілактики торгівлі людьми, підвели підсумки роботи Національної тренерської мережі у 2015 році та визначили плани на 2016 рік.


В роботі семінару взяли участь головний спеціаліст з виховної роботи, позашкільної освіти та захисту прав дітей Міністерства освіти і науки України Ніна Березіна, спеціаліст з питань програми протидії торгівлі людьми Представництва МОМ в Україні Ірина Мидловець, національний менеджер проектів та координатор проектів ОБСЄ в Україні Тетяна Руденко.



Семінар пройшов у рамках Програми з протидії торгівлі людьми в Східній Європі за підтримки МЗС Норвегії у співпраці з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні.
















Більше фото за посиланням: 

0 коммент.:

Дописати коментар