середу, 11 листопада 2015 р.

МЗС України шукає дитячий малюнок для створення офіційної новорічної листівки

Дорогі друзі! Наближаються новорічні свята. З цієї нагоди Міністр закордонних справ України Павло Клімкін традиційно вітає зарубіжних друзів і партнерів України святковою листівкою. Цього року ми хочемо створити особливу листівку на основі дитячого малюнку на тему Нового року та миру на Донбасі, адже в контексті бойових дій на сході України дитячі малюнки, подаровані українським бійцям, набули особливого символізму. 

Для цього ми оголошуємо конкурс дитячого малюнка. Автори трьох найкращих робіт отримують від МЗС новорічні подарунки, а малюнок-переможець стане основою новорічної листівки Міністра, яку отримають сотні високоповажних адресатів в усіх країнах світу.

Ми запрошуємо до участі у конкурсі дітей будь-якого віку з будь-якої країни світу! 

Умови конкурсу:
1. Дитячий малюнок повинен бути присвячений новорічним святам та миру на Донбасі.
2. Враховуючи, що новорічні листівки відправляються адресатам різних конфесій та релігійних течій, малюнок не повинен містити християнських чи будь-яких інших релігійних мотивів.
3. Малюнок може бути без написів або з написами англійською мовою. Використання української чи будь-якої іншої мови не допускається.
4. МЗС України отримує право безоплатного використання малюнка, який буде обрано переможцем.
5. Надсилайте малюнки до 25 листопада 2015 року у відсканованому вигляді на електронну адресу culture@mfa.gov.ua , або звичайною поштою на адресу: 
Міністерство закордонних справ України
Конкурс дитячого новорічного малюнка
Михайлівська Площа, 1
01018 Київ

До малюнка слід додати таку інформацію: ім’я та вік дитини, місце проживання, назва малюнка (за бажанням).

Увага! В неробочі години та на вихідних можливе швидке заповнення поштової скриньки, що тимчасово призводить до неможливості відправлення електронних листів. У такому випадку просимо повторно надіслати електронний лист протягом робочих годин Міністерства (з 9:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю).

З нетерпінням чекаємо на ваші роботи!:)

Культурна дипломатія України 
від МЗС 

Джерело: офіційна сторінка Культурної дипломатії України від МЗС  (на ФБ)

0 коммент.:

Дописати коментар