четвер, 17 вересня 2015 р.

Учителі Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 отримали методичні рекомендації щодо організації профілактичної роботи

17 вересня у Комсомольській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 пройшов методичний захід для педагогічних працівників з питання «Правила безпеки та можливості отримання допомоги в період конфлікту в Україні». 

Учасники заходу ознайомилися з особливостями організації та здійснення профілактичної роботи в загальноосвітньому навчальному закладі, зокрема йшлося про соціально-педагогічну роботу з дітьми - основні правила безпеки та допомогу, в т.ч. внутрішньо переміщеним особам.

Для практичної роботи з дітьми та їхніми батьками класні керівники отримали методичні рекомендації «Правила безпеки та можливості отримання допомоги в Україні», які допоможуть їм правильно побудувати соціально-педагогічну роботу в класах.

Захід провела тренер НТМ Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда – Україна» Лілія Дмитренко за підтримки адміністрації ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради.

Методичне навчання відбулося в рамках проекту  «Гуманітарна допомога для внутрішньо переміщених осіб та громад, які зазнали наслідків конфлікту у Східній Україні», який реалізує Центр «Ла Страда – Україна» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини у співпраці з «Діаконія Катастрофенхільфе».

0 коммент.:

Дописати коментар