суботу, 7 лютого 2015 р.

Про участь у навчально-методичному семінарі «Сучасні виклики ситуації торгівлі людьми в Україні»

 3-5 лютого в Києві Міжнародний центр «Ла Страда - Україна» спільно з Науково-методичним центром практичної психології та соціальної роботи НАПН України провів навчання тренерів «Соціальна профілактика торгівлі людьми: організація діяльності та методи роботи» з метою підготовки їх до ведення діяльності із запобігання торгівлі людьми у 21 регіонах України.

5 лютого, в рамках даної навчальної програми, відбувся всеукраїнський навчально-методичний семінар «Сучасні виклики ситуації торгівлі людьми в Україні». На семінарі перед новими членами Національної тренерської мережі Центру «Ла Страда – Україна» виступили тренери, які вже впродовж кількох років здійснюють соціальну профілактичну просвітницьку роботу з протидії торгівлі людьми.

Досвід такої діяльності в Полтавській області представив на семінарі тренер НТМ Міжнародного центру «Ла Страда - Україна» Володимир Дмитренко, який є одночасно керівником проектів та завідувачем сектору роботи з молоддю Комсомольської громадської організації «Центр «РОДІС». Він висвітлив напрямки профілактичної просвітницької роботи, яка здійснюється в рамках НТМ у м. Комсомольську та Полтавській області: протидія торгівлі людьми, протидія насильству в сім’ї, захист прав дітей, безпека дітей в інтернеті, протидія КСЕД, профілактика расизму та ксенофобії та ін..



0 коммент.:

Дописати коментар