вівторок, 24 лютого 2015 р.

У Комсомольську розпочалася реалізація заходів з протидії КСЕД

В лютому 2015 року в Комсомольській ЗОШ І-ІІІ ст. №6 розпочалась реалізація проекту з протидії насильству відносно дітей, особливо КСЕД (комерційній сексуальній експлуатації дітей). 

Його реалізує громадська організація «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС», яка входить до Всеукраїнської мережі проти КСЕД, разом із колективом ЗОШ І-ІІІ ст. №6 за підтримки Міжнародного центру Ла Страда - Україна" та відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради.

18 лютого в ЗОШ І-ІІІ ст. №6 відбулась нарада з питань реалізація проекту з протидії сексуальному насильству та експлуатації дітей. Окрім представників ГО «Центр «РОДІС» в нараді взяли участь заступник директора з виховної роботи Валерія Федішева, педагог-організатор Антоніна Крутоголова, класоводи і старости 9-А, 9-Б, 10-А, 11-А, представники батьківської громадськості.



Одним із головних завдань проекту є залучення дітей та молоді до діяльності з протидії сексуальному насильству та експлуатації дітей. Передбачено, що в рамках проекту протягом лютого-березня для учнів 9-А, 9-Б, 10-А, 11-А класів ЗОШ І-ІІІ ст. №6 відбудуться вісім навчальних тренінгів з протидії КСЕД та безпечного користування соціальними мережами. Після цього серед учасників тренінгового навчання в березні-квітні пройдуть два конкурси.

Першим відбудеться конкурс молодіжного малюнка з протидії КСЕД та безпечного користування соціальними мережами. Другим буде конкурс соціальних відеороликів з протидії сексуальному насильству та експлуатації дітей. У квітні в школі відбудеться виставка конкурсних малюнків, а також презентація конкурсних соціальних відеороликів для фахівців з виховної роботи міськво та ЗНЗ міста. Відеоролики, що стануть переможцями конкурсу, буде продемонстровано в усіх загальноосвітніх навчальних закладах.

0 коммент.:

Дописати коментар