понеділок, 2 лютого 2015 р.

Допоможемо разом одужати півторарічному комсомольчанину Дмитрику Садовому!

Маленькому Дмитрику Садовому півтора року. Він комсомольчанин. Діагноз у хлопчика: гіпоксично-метаболична енцефалопатія тяжкого ступеню, апалічний синдром, синдром децеребраційної ригідності, псевдобульбарний синдром, двобічна рефлекторно-пірамідна недостатність, двобічна пневмонія, реконвалесцент, ДН-0ст., кардіоміопатія, СН 1ст..

30 січня 2014р. з ним трапилась біда. Під час гри вдома хлопчик втратив свідомість і перестав дихати. Батько Дмитрика одразу викликав бригаду «Швидкої допомоги» і до її приїзду робив синові штучне дихання та непрямий масаж серця, та це не допомагало. Медикам, які приїхали через 4 хвилини після виклику, внаслідок проведених необхідних медичних заходів також не вдалося змінити ситуацію. 


Хлопчика терміново доправили до реанімації Комсомольської міської лікарні. Там лікарі відновили роботу серця дитини, однак дихання було відсутнє. Дихальні шляхи малого виявились забитими блювотними масами (перед грою дитина поїла). Лікарі провели всі необхідні процедури і штучно підтримували життєдіяльність організму Дмитрика. Була організована консультація медиків з Полтавської обласної дитячої клінічної лікарні, які дали невтішний прогноз щодо відновлення функцій головного мозку дитини. Попри це батькам хлопчика вдалося домогтися його перевезення до реанімаційного відділення обласної лікарні. В результаті лікування стан Дмитрика дещо змінився і 26 січня його перевели до відділення неврології. За підсумками обстеження хлопчика і роботи консиліуму обласні лікарі переглянули прогнози стосовно відновлення функцій головного мозку дитини. 5 лютого батьки привезли Дмитрика з Полтави до Комсомольська і наразі готуються до поїздки в Український медичний центр реабілітації з органічними ураженнями нервової системи МОЗ України (м. Київ). Хлопчик потребує тривалої медичної реабілітації.

В результаті попереднього лікування батьки Дмитрика Садового витратили всі свої гроші і дуже потребують фінансової підтримки. До того ж, окрім самого Дмитрика в сім’ї Садових є ще одна дитина – донечка, якій наразі 2,5 роки. Заможних родичів у батьків немає. Тому звертаємось до всіх небайдужих допомогти одужати півторарічному комсомольчанину Дмитрику Садовому.

Номери банківських карток (Приват Банк) для внесення благодійних коштів на лікування Дмитрика Садового:
5168 7556 0117 3673 (у гривні)
5168 7572 8607 8870 (у рублях)
5168 7572 8607 8896 (у доларах)
5168 7572 8607 8888 (у євро)

Конт. тел. батьків:
мати Аліса Юріївна Садова – 0986052958,
батько Володимир Садовий – 0960977424.

0 коммент.:

Дописати коментар