середу, 11 лютого 2015 р.

Завершилося навчання роботі з надання допомоги вимушеним переселенцям

10 лютого у Кременчуці відбувся круглий стіл «Спільне майбутнє українського суспільства після Майдану. Сприяння взаєморозумінню та співпраці у превенції конфліктів». Його учасниками стали представники громадськості з міст Кременчука, Комсомольська та Світловодська, які  на волонтерських засадах займаються наданням допомоги вимушеним переселенцям.

Серед учасників круглого столу були представники Комсомольської громадської організації «Центр «РОДІС» Володимир Дмитренко, Анастасія Макаренко, Маргарита Карцева, Юлія Гнойова.

Круглий стіл «Спільне майбутнє українського суспільства після Майдану. Сприяння взаєморозумінню та співпраці у превенції конфліктів» став завершальним заходом навчальної програми «Через допомогу тим, хто допомагає, до нужденних», яка тривала від листопада 2014 року по лютий 2015 року. Впродовж цього терміну учасники навчання отримали знання, які допоможуть ефективніше надавати допомогу тимчасово переміщеним особам.



Організаторами навчальної програми «Через допомогу тим, хто допомагає, до нужденних» і круглого столу «Спільне майбутнє українського суспільства після Майдану. Сприяння взаєморозумінню та співпраці у превенції конфліктів» виступили DVV International та Кременчуцька громадська організація «Інформаційно-дослідницький центр «Інтеграція та розвиток», що діє на базі Академії гуманітарного розвитку.

0 коммент.:

Дописати коментар