пʼятницю, 27 лютого 2015 р.

У Комсомольській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбулась просвітницька акція з безпеки дітей в Інтернеті


26 лютого в Комсомольській ЗОШ  І-ІІІ ст. №2 відбулась просвітницька акція з безпеки дітей в Інтернеті. 

Школярі розширили свої знання з основ безпеки в Інтернеті та отримали спеціальні інформаційні листівки з правилами безпечного поводження в глобальній мережі. 

Окрім правил листівки містять номери телефонів Національної «гарячої лінії» з питань запобігання насильству та захисту прав дітей  0-800-500-225 та 386  (безкоштовно). 

Зателефонувавши за цими номерами, будь-яка дитина може отримати кваліфіковану пораду щодо того, як себе поводити і що робити у випадках виникнення проблем, пов’язаних з небезпекою в Інтернеті.

Ці номери телефонів також будуть корисні і батькам. У разі необхідності, зателефонувавши на Національну «гарячу лінію», вони можуть отримати:
1. Поради та правила поведінки дітей під час користування Інтернетом.
2. Поради батькам щодо безпечної роботи дітей в Інтернеті.
3. Консультації щодо попередження комп'ютерної залежності та можливість отримання психологічної допомоги.
4. Юридичні консультації щодо злочинів проти дітей в Інтернеті.
5. Допомогу у випадках чи за умови підозри щодо загрози дітям через Інтернет.



Акція з безпеки дітей в Інтернеті пройшла за підтримки регіональної мережі НТМ в Полтавській області Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда – Україна», Комсомольської громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї “РОДІС», відділу освіти Комсомольської міської ради та адміністрації Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 з поглибленим вивченням математики.

0 коммент.:

Дописати коментар