вівторок, 4 листопада 2014 р.

У Комсомольську презентували просвітницьку програму для батьків «Без ляпасу: як з любов‘ю та повагою визначати дитині кордони»

У жовтні в Комсомольську відбулась презентація програми «Без ляпасу: як з любов‘ю та повагою визначати дитині кордони» для психологів і соціальних педагогів дошкільних навчальних закладів для проведення просвітницьких занять з батьками.

Захід відбувся на базі Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Його організаторами стали методичний кабінет відділу освіти Комсомольської міської ради спільно з ГО «Центр «РОДІС» за підтримки Українського фонду «Благополуччя дітей».

Презентував  програму «Без ляпасу: як з любов‘ю та повагою визначати дитині кордони» Володимир Дмитренко. Він розповів, що завдяки даній програмі психологи і соціальні педагоги дошкільних навчальних закладів матимуть змогу надавати підтримку батькам, в т.ч. знання про те, що саме сприяє правильному та здоровому розвитку дитини. Йшлося про те, як дорослим можна контролювати свої емоції в складних ситуаціях.

Під час презентації було зазначено, що програма «Без ляпасу: як з любов‘ю та повагою визначати дитині кордони»  має успішний досвід впровадження у Польщі та покликана допомогти батькам виховувати своїх дітей без використання насильства. В Україні програма впроваджується в рамках проекту «Зла традиція» Українським фондом «Благополуччя дітей» у партнерстві з Fundacja Dzieci Niczyje (Польща).

В результаті обговорення презентації учасники заходу вирішили організувати в Комсомольську інформаційну кампанію «Зла традиція», в рамках якої провести  в дошкільних навчальних закладах просвітницькі заняття з батьками за програмою «Без ляпасу: як з любов‘ю та повагою визначати дитині кордони».



Дирекція ГО «Центр «РОДІС» висловлює вдячність за підтримку та співпрацю відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради, міському методичному кабінету, адміністраціям і педагогічним колективам дошкільних навчальних закладів м. Комсомольська.

0 коммент.:

Дописати коментар