пʼятницю, 5 грудня 2014 р.

У Комсомольській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 провели просвітницький захід з профілактики торгівлі людьми

25 листопада у Комсомольській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбулось тренінгове заняття з протидії торгівлі людьми. Для учениць 10 класу його провела практичний психолог Наталія Масляник.

Старшокласниці мали можливість переглянути навчальний мультфільм «Дві маленькі дівчинки», який у доступній формі розкриває тему торгівлі людьми та найбільш поширені шляхи потрапляння дівчат до рук работорговців за кордоном. 

Після перегляду фільму дівчата обговорили можливі способи уникнення небезпечних ситуацій, пов’язаних експлуатацією жінок. Дана тема не залишила байдужими школярок і змусила їх замислитись про особисту відповідальність за власне життя. Роздаткові матеріали, що їх отримали учасниці, стануть постійним нагадуванням  важливості турботи про свою безпеку.

Освітній захід відбувся за підтримки Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда – Україна», ICCO/Kerk in Aktie та громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС».

Висловлюємо вдячність за співпрацю Комсомольській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №2 з поглибленим вивченням математики та методичному кабінету відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради.  

0 коммент.:

Дописати коментар