середу, 5 листопада 2014 р.

Презентація посібника «Соціально-педагогічна та психологічна робота з дітьми у конфліктний та постконфліктний період» для психологів і соціальних педагогів ЗНЗ Комсомольська

У жовтні 2014 року на базі Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбулася презентація посібника «Соціально-педагогічна та психологічна робота з дітьми у конфліктний та постконфліктний період» для психологів і соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів міста Комсомольська.

Організаторами заходу стали методичний кабінет відділу освіти Комсомольської міської ради спільно з ГО «Центр «РОДІС» за підтримки Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда України» та ICCO/Kerk in Aktie. 

Презентацію посібника провела представник Національної тренерської мережі МЖПЦ «Ла Страда – Україна» в Полтавській області Лілія Дмитренко. Посібник має гриф Міністерства освіти і науки України і містить рекомендації зі здійснення соціально-педагогічної та психологічної роботи з дітьми в період переживання соціально-політичних конфліктних та постконфліктних ситуацій. Окрему увагу також приділено роботі з педагогічними працівниками та батьками.

Видання «Соціально-педагогічна та психологічна робота з дітьми у конфліктний та постконфліктний період» є особливо актуальним для ситуації, що нині спостерігається в державі. Посібник  розроблено на допомогу соціальним педагогам, практичним психологам, педагогічним працівникам і всім тим, хто тісно контактує з дітьми і має знати, що і як говорити маленьким громадянам про події, які відбуваються у країні і як допомогти їм подолати тривогу.

В результаті спільного обговорення презентації учасниками заходу було вирішено використовувати посібник «Соціально-педагогічна та психологічна робота з дітьми у конфліктний та постконфліктний період»  роботі з учнями та батьками в усіх загальноосвітніх навчальних закладах м. Комсомольська.


Дирекція ГО «Центр «РОДІС», яка має представництво Національної тренерської мережі МЖПЦ «Ла Страда – Україна» в Полтавській області, висловлює вдячність за підтримку та співпрацю відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради, міському методичному кабінету, адміністраціям і педагогічним колективам навчальних закладів м. Комсомольська.

0 коммент.:

Дописати коментар