неділю, 23 листопада 2014 р.

Акція «Запали свічку пам'яті»

Щороку третьої суботи листопада українці запалюють свічки на знак пам'яті про жертв голодоморів. За цією трагічною сторінкою історії нашого народу - мільйони загиблих і десятки мільйонів ненароджених.

Цьогоріч загальнонаціональна акція «Запали свічку пам'яті» із вшанування пам'яті жертв голодоморів відбулась 22 листопада

У Комсомольську, як і в інших містах і селах України, люди також долучались до цієї події.

Зокрема, одна з акцій «Запали свічку пам'яті» пройшла в приміщенні Комсомольської центральної публічної бібліотеки. Молодь, яка там зібралась, вшанувала  пам'ять про жертв голодоморів хвилиною мовчання. Член дирекції ГО «Центр «РОДІС» Наталія Ткаченко подякувала присутнім за те, що не забувають історії свого народу.



Дякуємо за участь в акції «Запали свічку пам'яті» Олегу Ржавіну, Ользі Мосіній, Олені Середі, Валерії Дерезі, Марині Соляник, Яні Коваленко, Наталії Литвиновій, Єгору Базавлуку, Максиму Піщаному, Ігорю Деняку, Олегу Святову, а також члену дирекції ГО «Центр «РОДІС» Наталії Ткаченко. Окрема вдячність за підтримку Комсомольській центральній публічній бібліотеці та бібліотекарю читальної зали Лідії Забаштій.

0 коммент.:

Дописати коментар