суботу, 22 листопада 2014 р.

Презентація посібника «Соціально-педагогічна та психологічна робота з дітьми у конфліктний та постконфліктний період» для педагогічних працівників Полтавської області

13 листопада 2014 року на базі інституту  післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського та Полтавського юридичного коледжу Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого відбулася презентація посібника «Соціально-педагогічна та психологічна робота з дітьми у конфліктний та постконфліктний період» для педагогічних працівників Полтавської області. 

Організаторами заходу стали Департамент освіти і науки Полтавської ОДА спільно з Центром практичної психології та соціальної роботи Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського за підтримки Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда України», ICCO/Kerk in Aktie та Комсомольської ГО "Центр "РОДІС"..



Посібник «Соціально-педагогічна та психологічна робота з дітьми у конфліктний та постконфліктний період» являє собою збірку методичних рекомендацій з проблем терапії наслідків стресів і дистресів, гострих емоційних станів, переживання горя і втрат. Він розрахований на допомогу соціальним педагогам, практичним психологам, іншими педагогічним працівникам, фахівцям громадських організацій, батькам, тобто всім, хто тісно контактує з дітьми і має знати, що і як говорити маленьким громадянам про події, які відбуваються у країні, і як допомогти їм подолати тривогу.

Висловлюємо вдячність за співпрацю Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА, Полтавському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського та Центру практичної психології та соціальної роботи. 

0 коммент.:

Дописати коментар