неділю, 16 листопада 2014 р.

У Комсомольському політехнічному коледжі вивчали правила безпечної поведінки, які убережуть від потрапляння у ситуації торгівлі людьми

14 листопада у Комсомольському політехнічному коледжі Кременчуцького національного університету ім. Михайла Остроградського відбувся освітній захід з протидії торгівлі людьми.

Захід з використанням навчального мультфільму «Дві маленькі дівчинки» для дев’ятнадцяти студенток першого та другого курсів провела практичний психолог коледжу Наталія Копичко за підтримки Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда – Україна», ICCO/Kerk in Aktie і громадської організації «Центр «РОДІС».

Сюжет фільму «Дві маленькі дівчинки» розповідає про долю двох молодих дівчат, жорстоко обманутих людьми, яких вони любили і яким довіряли. Історії героїнь навчального мультфільму ілюструють два найбільш поширених шляхи потрапляння молодих жінок і дівчат до сексуального рабства. Після перегляду фільму та його обговорення відбулось розмова про правила безпечної поведінки, які убережуть від потрапляння у ситуації торгівлі людьми.

Висловлюємо вдячність за допомогу в проведенні заходу з профілактики потрапляння молоді у ситуації торгівлі людьми заступнику директора з навчально-виховної роботи Комсомольського політехнічного коледжу Наталії Дзині.



0 коммент.:

Дописати коментар