пʼятницю, 21 листопада 2014 р.

У Комсомольській ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 провели захід з протидії потрапляння молоді у ситуації торгівлі людьми

12 листопада у Комсомольській ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 з поглибленим вивченням англійської мови відбувся освітній захід з протидії торгівлі людьми.

Дівчата 10-11-х класів переглянули  навчальний мультфільм «Дві маленькі дівчинки», в якому йдеться про ризики потрапляння у сексуальну експлуатацію і розповідається про реальні історії постраждалих жінок від торгівлі людьми.

Після перегляду навчального мультфільму дівчата поділилися враженнями від перегляду та обговорили питання, що пов’язані з таким ганебним явищем, як торгівля людьми. На завершення розмови юні учасниці заходу отримали закладки із правилами безпечної поведінки та іншою необхідною інформацією, яка допоможе уникнути потрапляння в ситуації торгівлі людьми.

Провела освітній захід практичний психолог Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 з поглибленим вивченням англійської мови  Тетяна Калієнко за підтримки Міжнародного правозахисного центру «Ла Страда– Україна», ICCO/Kerk in Aktie та громадської організації «Центр «РОДІС».

Висловлюємо вдячність за співпрацю з профілактики потрапляння молоді у ситуації торгівлі людьми Комсомольській ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 з поглибленим вивченням англійської мови та методичному кабінету відділу освіти виконкому Комсомольської міської ради.  

0 коммент.:

Дописати коментар