вівторок, 5 серпня 2014 р.

Молодих активістів запрошують на Міжрегіональний молодіжний форум «Молодь єднає Україну»

5-7 вересня 2014 р. в таборі відпочинку «Зоряний», що розташований в с.Потоки Кременчуцького р-ну (Полтавщина), відбудеться Міжрегіональний молодіжний форум «Молодь єднає Україну». 

На захід з’їдуться представники прогресивної молоді з усієї України, які мають бажання змінювати державу на краще та здатні запропонувати чіткий план дій для цього.

До участі в молодіжному форумі запрошують активістів учнівського та студентського самоврядування, лідерів громадських організацій та ініціативних груп. 

Учасники форуму будуть забезпечені послугами з проживання та харчування, роздатковим матеріалом та брендованою футболкою. Оплата проїзду до Кременчука та у зворотному напрямку – за рахунок самих учасників.

Протягом трьох днів на молодіжних лідерів очікує змістовна програма:
-       робота в шістьох комітетах у форматі «Open Space»;
-       дискусія з дипломатами;
-       вуличний Ярмарок громадських організацій та ініціативних групп (презентація роботи громадських об’єднань, обмін найкращими ініціативами та проектами між учасниками Форуму), інформація про організації увійде по посібника, який буде розповсюджено серед учасників заходу;
-       участь у цікавих майстер-класах;
-       участь у спортивно-розважальних заходах.

Участь у Міжрегіональному молодіжному форумі «Молодь єднає Україну» можна взяти наступним чином:
-       в якості активного учасника -  для цього до 22 серпня 2014 р. необхідно заповнити відповідну «Аплікаційну форму» http://molod.org.ua/engine/download.php?id=77 ;
-       в якості учасника Ярмарка -  для цього до 15 серпня 2014 р. необхідно заповнити «Аплікаційну форму «Ярмарок громадських організацій та ініціативних груп» http://molod.org.ua/engine/download.php?id=76 ;
-       в якості модератора/експерта - для цього до 10 серпня 2014 р. необхідно заповнити форму «Анкета модератора» http://molod.org.ua/engine/download.php?id=75 .
  
Увага! Усі форми заявок приймають на електронну пошту: mmf_2014@ukr.net

Результати відбору учасників Форуму стануть відомі 25 серпня 2014 р. Про це кожного відібраного  учасника буде повідомлено особисто, а список учасників буде опубліковано на сайті www.molod.org.ua  


Організаторами Міжрегіонального молодіжного форуму виступають управління у справах сім’ї, дітей та молоді виконкому Кременчуцької міської ради, Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді за фінансової підтримки Фонду Народонаселення ООН в Україні. 

Контактні особи: 
Світлана Пищита – голова Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій, моб. 067-496-19-08.
Юлія Суперека, відповідальна за роботу з учасниками Форуму, тел.(05366)3-51-06, факс (0536)74-17-01,068-781-27-45.

0 коммент.:

Дописати коментар