суботу, 2 серпня 2014 р.

Про Всеукраїнський конкурс уроків та виховних заходів з питань попередження та подолання домашнього насильства щодо дітей та насильства в школах

Департамент загальної середньої освіти Міністерства освіти і науки України та Проект Ради Європи «Зміцнення та захист прав дітей в Україні» оголошують Всеукраїнський конкурс уроків та виховних заходів для учнів 5—11 класів з питань попередження та подолання домашнього насильства щодо дітей та насильства в школах. 



Правила участі в конкурсі:

До конкурсу допускаються вчителі 5—11 класів, а також особи, які мають право викладання в загальноосвітніх навчальних закладах, громадяни України з педагогічною освітою.

Конкурсанти надсилають заповнену заявку (див. додаток) разом з план-конспектом уроку або виховного заходу з питань попередження та подолання домашнього насильства щодо дітей та насильства в школах на konkursurokiv@gmail.com.

Конкурс відбувається у два етапи. На першому етапі здійснюється відбір план-конспектів уроків чи виховних заходів з питань попередження та подолання домашнього насильства щодо дітей та насильства в школах (максимальний обсяг — 4 стор. А4, Times New Roman, 14). В ході першого етапу, конкурсна комісія відбирає 20 кращих план-конспектів.

Всі документи подаються українською мовою до 15 жовтня 2014 року. 20 фіналістів будуть оголошені до 31 жовтня 2014 року.

На другому етапі оцінюється проведення вчителькою/вчителем уроку чи виховного заходу  з питань подолання насильства в сім’ї.

Кожен фіналіст/фіналістка  проводить один урок чи виховний захід відповідно до поданого план-конспекту. Уроки проводяться фіналістами українською мовою.
За результатами проведених уроків трьох переможців конкурсу буде оголошено до 30 листопада 2014 року.

Журі конкурсу формується Департаментом загальної середньої освіти Міністерства освіти і науки України спільно з Проектом Ради Європи «Зміцнення та захист прав дітей в Україні».

План-конспекти уроків фіналістів та інших учасниць/учасників, відібраних журі конкурсу, можуть бути опубліковані у виданнях (в т.ч. електронних) Міністерства освіти і науки України та Проекту Ради Європи «Зміцнення та захист прав дітей в Україні». Конкурс реалізовується за фінансової підтримки Уряду Королівства Норвегії.

За додатковою інформацією прохання звертатися за телефоном +380 (44) 303-99-14, вн. 128 (Ігор Гуцуляк).

ЗАЯВКА на участь у Всеукраїнському конкурсі уроків та виховних заходів з питань попередження та подолання домашнього насильства щодо дітей та насильства в школах за посиланням http://coe.kiev.ua/news/2014/06/KONKURS-UROKIV.doc

Детальна інформація на сайті: http://coe.kiev.ua/news/2014/06/25-06-2014.html

0 коммент.:

Дописати коментар