четвер, 12 червня 2014 р.

21 червня комсомольчан запрошують на 2-й благодійний ярмарок

21 червня 2014 року, в суботу, з 8.00 до 11.00 на вул. Леніна біля магазину «Капітошка» (поблизу центрального ринку, район «Піски») відбудеться 2-й благодійний ярмарок «Допоможемо разом онкохворій Тетянці Кривенко». Його організатор - Комсомольська благодійна організація «Благодійний фонд «Подаруй надію» за підтримки партнерів.

На  благодійному ярмарку місцеві майстри і майстрині Hand Made продаватимуть виробів власного виготовлення. Тут можна буде придбати прикраси, іграшки, ужиткові речі ручної роботи та ін. за доступними цінами. 30% коштів від кожного проданого виробу піде на придбання лікувального препарату «Гептрал» для онкохворої дитини Тетяни Кривенко. Звіт про використані кошти буде розміщено на сторінці ВКонтакте http://vk.com/tanja_help

Підсумки 1-го благодійного ярмарку «Допоможемо разом онкохворій Тетянці Кривенко» за цим посиланням http://www.rodis.org.ua/2014/06/blog-post_4.html

*******

Тетяна Кривенко – дитина, яка хворіє на гострий лімфобластний лейкоз. Це саме на її лікування активісти збирали кошти під час минулорічних акцій «Благодійний магазин»: 
http://www.rodis.org.ua/2013/02/blog-post_4593.html
http://www.rodis.org.ua/2013/03/2_22.html

На сьогодні для лікування Тетяни Кривенко необхідно закупити  «Гептрал» в таблетках, «Креон 2500» та «Мілдронад». Зокрема, одна упаковка «Гептрала» коштує від 500 до 680 грн.. Сума в 4 тис грн. ніби і не дуже велика, але для батьків Тані вона непідйомна. Тому БО «БФ «Подаруй надію» вирішила провести низку благодійних ярмарків на користь збору коштів для Тані Кривенко.

Рік тому Таня завершила стаціонарне лікування в онковідділенні і вже більше 10 місяців лікується вдома (на сухій хімії). На сьогодні річний запас ліків для домашнього лікування Тані, сформований і переданий рік тому БО «БФ «Подаруй надію» по завершенні стаціонарного лікування, завершився. Тепер необхідно закуповувати ліки на наступний рік лікування. Всі онкохворі, які вдало завершили стаціонарне лікування, надалі перебувають на домашньому лікуванні протягом ще 5-ти років. Таня завершила тільки перший рік лікування. Попереду ще чотири. 

0 коммент.:

Дописати коментар