неділю, 1 червня 2014 р.

1 червня у Комсомольську активісти організували для дітей розважальні заходи

1 червня 2014 року в Комсомольську відбулось багато різноманітних заходів, присвячених Міжнародному дню захисту дітей. 

Серед низки розважальних подій була й громадська ініціатива «Подаруймо дітям радість!».

В рамках цієї ініціативи у міському парку культури і відпочинку громадські активісти організували для юних комсомольчан конкурс дитячого малюнка на асфальті

Темою творчого конкурсу стала «Діти – ЗА МИР в єдиній Україні!». У конкурсі взяли участь понад двадцять п’ять дітей різного віку. Від організаторів вони отримали заохочувальні призи – синьо-жовті стрічки та прапорці, кольорові олівці, набори картинок для розфарбування.



До визначення кращих дитячих малюнків на асфальті за темою «Діти – ЗА МИР в єдиній Україні!» долучилися не лише громадські активісти. Оцінювали й пересічні комсомольчани, які проводили цей святковий день у міському парку. За більшістю відгуків переможцями конкурсу стали Арина Мовчан і Дар’я Тимощук.

Водночас із конкурсом дитячого малюнка громадські активісти організували роботу дитячої майстерні з виготовлення браслетиків «Веселі намистинки». Дітлахи вигадували дизайн майбутніх власних браслетиків, а потім самі чи з допомогою дорослих майстрували собі ці прикраси.



Під час заходу в міському парку також відбулась імпровізована виставка творчих робіт Римми Іллівни Богданової. На цій виставці діти і батьки мали змогу познайомитися з художніми роботами, виконаних в техніці квілінгу.



Організаторами розважального заходу «Подаруймо дітям радість!» стали активісти громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» http://vk.com/zentrrodis та благодійної організації «Благодійний фонд «Подаруй надію» http://vk.com/give_hope за підтримки Культурного центру «Hand Made Family». http://vk.com/hand.made.family

Керівники ГО «Центр «РОДІС» та БО «БФ «Подаруй надію» дякують за активну участь в організації дитячого розважального заходу активістам Володимиру Дмитренку, Оксані Поштаренко, Софії Макаренко, Катерині Василівні Цехлі, Риммі Іллівні Богдановій та Валентині Григорівні Клюшниченко.



0 коммент.:

Дописати коментар