середу, 23 квітня 2014 р.

Про оздоровлення та відпочинок юних комсомольчан влітку 2014 року

У Комсомольську затверджено мережу міських закладів оздоровлення та відпочинку дітей на 2014 рік. Влітку такі заклади готові прийняти 2676 юних комсомольчан.

З 2 червня при загальноосвітніх закладах міста будуть працювати пришкільні табори з денним перебуванням та 2-разовим харчуванням дітей на 14 робочих днів, 3-разовим харчуванням - на 18 робочих днів. 
З 1 липня табір працюватиме при ЦДтаЮТ - на 18 днів. 

Встановлено вартість одного дня перебування дитини у пришкільному таборі: з 2-разовим харчуванням - 18 грн., з 3-разовим харчуванням – 22 грн. 

Діти пільгових категорій, які отримували безкоштовне харчування протягом навчального року, будуть звільнені від оплати за перебування в пришкільному таборі. За рахунок коштів міського бюджету відбудеться здешевлення путівок у пришкільних таборах з денним перебуванням на 40%. 

Вартість путівки з 2-разовим харчуванням терміном перебування 14 днів складе 151,2 грн., з 3-разовим харчуванням терміном перебування 18 днів – 237,6 грн. Решту коштів буде оплачено з міського бюджету. 

На базі ДЮСШ №1 та ДЮСШ №3 з 2 червня буде організовано спортивні табори з денним перебуванням дітей та 2-разовим харчуванням на 18 робочих днів. За рахунок коштів міського бюджету відбудеться здешевлення путівок в спортивних таборах з денним перебуванням на 50%. 

Здешевлення путівок в КП ДСОЦ «Горизонт» для дітей, батьки яких працюють у бюджетних установах, буде передбачено за рахунок коштів ФСС з ТВП, батьківська доплата складе 10 % вартості путівки.

Джерело: Офіційний сайт Комсомольської міської ради.

0 коммент.:

Дописати коментар