понеділок, 31 березня 2014 р.

Стартував тренінг для молоді "Ділова людина"

30 березня 2014 р. в приміщенні міської бібліотеки відбулося 1-ше заняття тренінгу для молоді "Ділова людина. Шляхи становлення". 

Учасники ознайомились з цілями і завданнями тренінгового курсу, а також розглянули тему "Підготовка спеціаліста ХХI століття".

Метою тренінгового курсу став розвиток у дівчат і хлопців  ділових якостей, допомога у формуванні стратегії власного професійного життя, в розумінні, що таке становлення та розвиток ділової людини, в опануванні основами ділової етики, ефективного спілкування та ін.. 

Заняття тренінгового курсу "Ділова людина. Шляхи становлення" відбуватимуться безкоштовно 1 раз на тиждень (у вихідний день) на базі Комсомольської міської публічної бібліотеки. Загальна кількість тренінгових занять - 18. Тренінг передбачає такі форми роботи, як лекції, практичні заняття, дискусії, дебати, проектну діяльність тощо.

Учасники, які пройдуть весь курс тренінгу "Ділова людина. Шляхи становлення", отримають відповідні сертифікати, а також знання й уміння, що допоможуть їм у підготовці до самостійного життя і праці в сучасних соціально-економічних умовах.

Організатор тренінгу – сектор роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС» за підтримки Комсомольської міської публічної бібліотеки та БФ «Подаруй надію». 
Під час підготовки тренінгу використано матеріал канд. пед. наук Л.А.Мартинець.

0 коммент.:

Дописати коментар