середу, 26 березня 2014 р.

Департамент ЖКГ Комсомольської міськради закликає комсомольчан підтримати акцію «Година Землі-2014»

У суботу, 29 березня о 20:30 люди по всьому світу вимкнуть світло на одну годину, «Годину Землі», щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату. 

Це найбільша в світі екологічна ініціатива і наймасовіша акція в історії людства. Україна приєднається до Години Землі вшосте, активно підтримуючи всесвітній кліматичний рух.

Година Землі була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 році, вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу, а в 2009 році Україна, разом зі 126 іншими країнами світу, також долучилася до всесвітньої акції Година Землі! Година Землі у тому році стала безпрецедентним успіхом - акцію підтримали 152 країни світу, 7000 міст, з яких 40 - в Україні.

Величезна кількість електроприладів у наших будинках і офісах - це не просто великі рахунки за електрику. Залишаючи включеними непотрібні прилади, всі разом ми створюємо додаткове навантаження на електростанції – головне джерело викидів парникових газів.

Вимкнення світла на одну годину – це лише символ єднання, який окремо не може нічого змінити, але приверне увагу до даної проблеми. Година Землі закликає нас діяти щодня, роблячи невеликі кроки до сталого розвитку та збереження природи навколо нас заради наших дітей та онуків! Більшість комсомольчан також підтримали ініціативу світової спільноти у боротьбі зі зміною клімату.

Тож закликаємо всіх мешканців нашого міста підтримати Всесвітню акцію «Година Землі-2014» шляхом вимкнення світла та приладів, що не є суттєво важливими, на 1 годину 29 березня о 20:30 год. Це буде Ваш внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації.

З повагою, департамент ЖКГ
Комсомольської міської ради Полтавської обл. (тел. 2-64-47)

Джерело: Департамент ЖКГ Комсомольської міської ради Полтавської обл. jkg_komsomolsk@list.ru





1 коммент.:

РОДІС сказав...

У суботу, 29 березня 2014 р., о 20.30 відбудеться акція "Година Землі - 2014". Цьогоріч проводимо її вже втретє.
Збір активістів і друзів - о 20.20 біля виконкому з боку міської Дошки пошани. Під час акції відбудеться нарада активістів щодо проведення акції "Зробимо Україну чистою-2014". http://vk.com/event68895992

Дописати коментар