четвер, 8 серпня 2013 р.

У Комсомольську продовжуються інформаційні акції з профілактики насильства в сім’ї

7 серпня 2013 року в Комсомольську відбулась вулична інформаційна акція «Зупини насильство!» Її провели активісти громадської організації «Центр «РОДІС» за підтримки Національної тренерської мережі в Полтавській області Міжнародного Центру "Ла Страда - Україна".

Вулична акція пройшла в районі вулиць Гірників і Миру, а також в міському парку відпочинку. Під час заходу молоді хлопці і дівчата розповідали городянам про проблему насильства в сім’ї та вручали їм спеціальні буклети «Зміни життя – зупини насильство!».

В буклетах міститься роз’яснення, що таке насильство в сім’ї, які види насильства зустрічаються в родинах, а також інформація про те, куди можна звернутися у випадках, коли потрібна допомога. Крім того, в буклетах надруковано план дій на випадок, якщо ситуація насильства відбудеться знову.

В ході акції активісти звертали увагу комсомольчан на номери Національної телефонної «гарячої лінії» з протидії насильству: 0 800 500 335 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів по всій території України), 386  (безкоштовно для абонентів МТС, Лайф, Київстар, Білайн).




Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за проведення просвітницької акції «Зупини насильство!» активістам Ользі Мосіній, Вячеславу Опарі, Наталії Гнидюк, Роксолані Риженко, Дар’ї Прохорович, Юлії Діжак, Сергію Попову, Альоні Ананьєвій, Алісі Юрчук, Карині Чорнобай, Єгору Базавлуку, Любові Макаренко, Анастасії Макаренко і Софії Макаренко.



0 коммент.:

Дописати коментар