суботу, 13 липня 2013 р.

Про участь у роботі тренінгового табору в Черкасах


У червні 2013 року представники Комсомольської громадської організації «Центр «РОДІС» взяли участь у роботі тренінгового табору для спеціалістів психологічної служби навчальних закладів Черкаської області.

Організатором тренінгового табору став обласний центр практичної психології і соціальної роботи Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників в рамках реалізації проектів: «Правовий десант», «Дитинство без насильства», «Протидія торгівлі людьми», «Повага дією» та  «Серйозна гра». У якості партнерів  виступили Міжнародний центр «Ла Страда – Україна», Всеукраїнська БО «Український фонд «Благополуччя дітей», Черкаський обласний осередок ГО «Ліга соціальних працівників України», Черкаська дитяча ГО «Експериментальний творчий центр», Комсомольська ГО «Центр «РОДІС».

Навчальний табір працював в Черкасах з 17 по 21 червня для двадцяти трьох фахівців психологічної служби закладів освіти Черкаської обл. За запрошенням координатора тренінгового табору і методиста ОЦППСР Тетяни Войцях до заходу 20-21 червня долучилися двоє представників Комсомольської ГО «Центр «РОДІС» -  зав.сектором роботи з молоддю Володимир Дмитренко та активістка Софія Макаренко.

Метою міжрегіональної співпраці став обмін практичним досвідом під час проведення  майстер-класів «Гра як інструмент превенції, профілактики та командоутворення» і «Секрети волонтерської діяльності». Їх провели Володимир Дмитренко разом з Тетяною Войцях. 

Слухачами цих майстер-класів стали студенти заочного відділення Черкаського національного університету ім.Б.Хмельницького (соціальні педагоги і практичні психологи закладів освіти Черкаської, Дніпропетровської та Луганської обл.), а також  учасники власне самого тренінгового табору для тренерів (соціальні педагоги і практичні психологи закладів освіти Черкаської обл.). 


В рамках роботи тренінгового табору відбувся «Мотузковий тренінг», в якому представники ГО «РОДІС» також взяли активну участь. Зокрема Софія Макаренко у складі однієї з команд пройшла всю мотузкову трасу пліч о пліч з дорослими учасниками тренінгу. Його організатори відзначили позитивну  налаштованість та командний дух Софії. Участь Володимира полягала в організаційній допомозі влаштування тренінгового простору, інструктуванні однієї з тренінгових вправ, а також презентації досвіду громадського аніматора.


Комсомольська громадська організація «Центр «РОДІС» щиро дякує за обмін досвідом та співпрацю і партнерство ТЕТЯНІ ВОЙЦЯХ - методисту ОЦППСР Черкаського ОІПОПП, координатору НТМ Центру «Ла Страда – Україна» в Черкаській обл. та голові Черкаської дитячої громадської організації «Експериментальний творчий центр».

2 коммент.:

Unknown сказав...

Від мене особисто, а також від усіх учасників тренінгового табору - також щира подяка Володимиру, Софії та Вам, Ліліє, за співпрацю і партнерську підтримку, а також за цікавий творчий досвід!!! Сподіваємося на нові зустрічі!!! :)))

З повагою, Тетяна Войцях

РОДІС сказав...
Автор видалив цей коментар.

Дописати коментар