четвер, 27 червня 2013 р.

Святкуй День молоді у Комсомольську!


29 червня, напередодні Дня молоді, у Комсомольську відбудеться ціла низка цікавих святкових подій. Міська програма цього суботнього святкового дня включає в себе:

13.00 - 13.30 – мотопробіг байкерів вулицями міста;
13.30 - 14.30 –  презентація байк-мотоциклів (набережна Дніпра в районі ресторану  «Хуторець»);

14.00 - 18.00 – авто-виставка (набережна Дніпра в районі ресторану «Хуторець»):
- відкриття виставки;
- презентація автомобілів;
- конкурсні змагання з авто-звуку, стайлінгу та тюнінгу 
- виступи музичних колективів;
- нагородження учасників, закриття авто виставки.

18.00 - 22.30 – молодіжний концерт гуртів  з м. Комсомольська і м. Кременчука, після концерту – молодіжна дискотека (Марсове поле).

Організаторами цих святкових заходів виступають виконком Комсомольської міської ради, міський відділ культури і туризму, ГО «Культ-тур», Громадська ініціатива «KREMEN DRIVE». Співорганізатор ТОВ «МСК «ЛАВВ».


***Також цього дня у Комсомольську відбудеться ДВІ АКЦІЇ з участю активістів  Комсомольської ГО «Центр «РОДІС»:


9.30-10.30 – акція «Байкери – проти насильства!» (наметовий табір байкерів на території ТК «Славутич-Парк»).  Метою акції є протидія насильству в сім’ї. Учасники акції задекларують звернення до своїх прихильників: «Сильні не вдаються до насильства, сильні захищають та оберігають». Під час акції буде використано спеціальні картки з фотографією Василя Вірастюка, стронґмена, володаря титулів «Найсильніша людина України» і «Найсильніша людина світу» та одного з лідерів всеукраїнської соціальної рекламної кампанії «Червона картка». 

Організаторами акції «Байкери – проти насильства!» виступають ГО «Центр «РОДІС», ГО «Культ-тур», ТОВ «МСК «ЛАВВ» за підтримки відділу культури і туризму виконкому  Комсомольської міської ради та Міжнародного центра «Ла Страда – Україна».

13.30 – 18.00 – благодійна акція «Допоможемо одужати Альоні Маірко» на майданчику авто-виставки (набережна Дніпра в районі ресторану «Хуторець»). Метою акції є збір коштів для майбутньої операції молодій комсомольчанці Альоні Маірко, яка восени 2012 року отримала тяжкі травми внаслідок наїзду автомобіля у м.Черкаси і зараз перебуває у Комсомольській міській лікарні http://www.rodis.org.ua/2013/04/blog-post_1787.html

Організаторами благодійної акції «Допоможемо одужати Альоні Маірко» виступають Кременчуцька Громадська ініціатива «KREMEN DRIVE», Комсомольська БО «Благодійний фонд «Подаруй надію» та Комсомольська ГО «Центр «РОДІС» за підтримки відділу культури і туризму виконкому Комсомольської міської ради.

0 коммент.:

Дописати коментар