середу, 26 червня 2013 р.

У Комсомольському НВК ім. Л.І.Бугаєвської відбувся тренінговий урок «Безпечний інтернет»

26 червня 2013 р. у пришкільному таборі відпочинку «Дзвіночок», що діє на базі Комсомольського НВК ім. Л.І.Бугаєвської відбувся тренінговий урок на тему «Безпечний інтернет». Його учасниками стали вихованці загону «Сонячні зайчики», які є учнями 3-4 класів цього загальноосвітнього закладу.

В ході тренінгового уроку хлопці та дівчата поглибили свої знання про користь інтернету і  правила нетикету, а також дізналися про небезпеки, на які можна наразитися під час користування інтернетом. Діти познайомилися з правилами безпечної поведінки під час використання різних інформаційно-комунікативних технологій. 

На завершення тренінгового уроку вихованці пришкільного табору «Дзвіночок» отримали інформаційні листівки «Мої правила безпеки в інтернеті» від Міжнародного Центру «Ла Страда - Україна» та Міжнародної організації «ЕКПАТ». Окрім правил безпечного поводження в інтернеті, листівки містять інформацію про номер телефону Національної дитячої «гарячої лінії». Зателефонувавши на номер 0-800-500-225, дитина може отримати підтримку та фахову пораду у випадку виникнення проблем, пов’язаних з небезпекою в інтернеті.

Навчання дітей безпечному користуванню інтернетом є складовою діяльності Національної тренінгової мережі Центру «Ла Страда-Україна» в Полтавській обл.  та Всеукраїнської мережі проти КСЕД, до яких входить ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС».

Тренінговий урок провели представники громадської організації «Центр «РОДІС»: завідувач сектору роботи з молоддю Володимир Дмитренко та активістка організації і учениця ЗОШ І-ІІІ ст. №6 Вікторія Калитка.



Тренінговий урок на тему «Безпечний інтернет» у пришкільному таборі відпочинку «Дзвіночок» пройшов за підтримки відділу освіти Комсомольської міської ради та адміністрації Комсомольського НВК ім. Л.І.Бугаєвської.

Громадська організація «Центр «РОДІС» висловлює вдячність за організаційну допомогу директору  НВК ім. Л.І.Бугаєвської  Аллі Тузіковій, начальнику пришкільного табору «Дзвіночок» Любові Коваленко та старшій вожатій Наталії Руденко.

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за проведення заходу завідувачу сектору роботи з молоддю Володимиру Дмитренку та активістці Вікторії Калитці.

0 коммент.:

Дописати коментар