вівторок, 4 червня 2013 р.

У Комсомольській ЗОШ І-ІІІ ст. №6 пройшов тренінговий урок «Безпечний інтернет»

4 червня 2013 р. для вихованців 4-го загону пришкільного табору відпочинку «Сонечко» (Комсомольська ЗОШ І-ІІІ ст. №6) відбувся тренінговий урок «Безпечний інтернет».

Захід провели представники громадської організації «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС»: завідувач сектору роботи з молоддю Володимир Дмитренко та активістка організації і  учениця ЗОШ І-ІІІ ст. №6 Роксолана Риженко.

Навчання безпечному користуванню інтернетом для 14-ти юних комсомольчан пройшло в рамках заходів, присвячених Міжнародному дню захисту дітей, і є складовою діяльності Національної тренінгової мережі Центру «Ла Страда-Україна» в Полтавській області та Всеукраїнської мережі проти КСЕД.

В ході тренінгового уроку хлопчики і дівчатка поглибили свої знання про користь інтернету, правила етикету, дізналися про небезпеки, на які можна наразитися під час користування інтернетом, а також познайомилися з правилами безпечної поведінки під час використання різних інформаційно-комунікативних технологій.

На завершення тренігового уроку діти отримали  інформаційні листівки «Мої правила безпеки в інтернеті» від Міжнародного Центру «Ла Страда - Україна» та Міжнародної організації «ЕКПАТ». Окрім правил безпечного поводження в інтернеті, листівки містять інформацію про номер телефону Національної дитячої «гарячої лінії». Зателефонувавши на номер 0-800-500-225, дитина може отримати підтримку та фахову пораду у випадку виникнення проблем, пов’язаних з небезпекою в інтернеті.



Тренінговий урок «Безпечний інтернет» у пришкільному таборі відпочинку «Сонечко» пройшов за підтримки відділу освіти Комсомольської міської ради та адміністрації Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №6.

Громадська організація «Центр «РОДІС» висловлює вдячність за організаційну допомогу педагогам ЗОШ І-ІІІ ст. №6: заступнику директора з виховної роботи Валерії Федішевій, педагогу-організатору Антоніні Крутоголовій та вчителю початкових класів Яні Фокт.

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за проведення заходу завідувачу сектору роботи з молоддю Володимиру Дмитренку та активістці Роксолані Риженко, а також за технічну допомогу активістам Олегу Ржавіну, Ользі Мосіній і Вікторії Калиці.

0 коммент.:

Дописати коментар