середу, 8 травня 2013 р.

У Комсомольську підвели підсумки міського конкурсу малюнків «Ніхто не забутий, ніщо не забуто»

До Дня Перемоги у Комсомольську відбувся міський конкурс малюнків «Ніхто не забутий, ніщо не забуто». Він пройшов у рамках обласної програми «З Днем народження, Україно!» за підтримки виконкому Комсомольської міської ради  http://www.rodis.org.ua/2013/04/blog-post.html

Метою конкурсу було подальше формування у свідомості підростаючого покоління уявлення про події та наслідки Великої Вітчизняної війни, виховання поваги до ветеранів, які захищали Батьківщину від ворога.

Організаторами конкурсу стали Комсомольська міська громадська організація «Центр «РОДІС», Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій і відділ у справах сім’ї та молоді Полтавської ОДА. Партнерами конкурсу виступили  Комсомольська міська організація ветеранів війни та праці, міська центральна публічна бібліотека м. Комсомольська, відділ освіти, відділ у справах сім’ї та молоді,  відділ культури і туризму виконкому Комсомольської міської ради, міські ЗМІ.

7 травня 2013 року відбулось засідання конкурсного журі, до складу якого увійшли: методист ММК міського відділу освіти Лілія Федоренко, завідувач сектору роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС» Володимир Дмитренко, головний спеціаліст міського відділу культури і туризму Тетяна Луцій, директор  міської центральної публічної бібліотеки Тетяна Бурдуковська, директор дитячої художньої школи Тетяна Іноземцева.  Члени журі вивчили всі подані конкурсні роботи – малюнки, а також листи-подяки ветеранам.



На конкурс «Ніхто не забутий, ніщо не забуто» у Комсомольську було подано понад 60 дитячих малюнків. До участі у конкурсі було допущено трохи більше 50-ти. Переможців конкурсу визначали в трьох вікових категоріях: від 6 до 8 років, від 9 до 12 років, а також від 13 до 17 років.

Під час визначення кращих конкурсних робіт враховували наступне: малюнки мали бути індивідуальними, формат малюнків - А-3, наявність паспарту. Комплекс критеріїв з визначення малюнків-переможців: актуальність та повнота розкриття теми,  рівень володіння зображувальною технікою, оригінальність і творчий підхід, охайність роботи, наявність листа-подяки ветеранам.



Переможцями міського конкурсу малюнків «Ніхто не забутий, ніщо не забуто» у Комсомольську стали:
1)    категорія від 6 до 8 років: І місце – Юлія Литвин, ІІ місце – Діана Демиденко;
2)    категорія від 9 до 12 років: І місце – Тетяна Середа, ІІ місце – Катерина Шляхова, ІІІ місце поділили Єлизавета Супрун та Інна Вергун;
3)    категорія від 13 до 17 років: І місце – Максим Панасенко, ІІ місце – Роксолана Риженко, ІІІ місце – Анжеліка Цись.

Згідно умов конкурсу було визначено одного автора кращого листа-подяки ветеранам Великої Вітчизняної війни. Тут переможцем стала Єлизавета Супрун. Її лист-подяку вже надрукував Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій у вигляді  листівки «Польова пошта мирного часу». Листівку поширюватимуть активісти ГО «Центр «РОДІС» під час акції 9 травня в ході урочистостей з нагоди Дня Перемоги серед ветеранів Великої Вітчизняної війни, які мешкають у Комсомольську.

Результати міського конкурсу малюнків «Ніхто не забутий, ніщо не забуто» у Комсомольську були оприлюднені 8 травня о 15.00 в приміщенні міської центральної публічної бібліотеки. Там у вестибюлі розміщено виставку дитячих малюнків, допущених до конкурсу (виставка працюватиме  до 19 травня).



На захід було запрошено переможців конкурсу, де вони отримали грамоти і призи. Їх вручили заступник директора міської центральної публічної бібліотеки Марина Шляхова, директор дитячої художньої школи Тетяна Іноземцева і відома в місті громадська активістка Катерина Цехла.
Призи надано Кременчуцьким міським комітетом молодіжних організацій та благодійником з м. Комсомольська, який побажав залишитися невідомим.

ГО «Центр «РОДІС» дякує виконкому Комсомольської міської ради і особисто заступнику міського голови Надії Угнічевій за підтримку в організації міського конкурсу малюнків «Ніхто не забутий, ніщо не забуто».  Крім того, висловлюємо подяку всім партнерам конкурсу та членам конкурсного журі.

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує за допомогу працівникам міської центральної бібліотеки, а також членам оргкомітету конкурсу, які допомогли організувати підведення підсумків: Володимиру Дмитренку, Антоніні Крутоголовій, Марині Шляховій, Ользі Мосіній.

0 коммент.:

Дописати коментар