четвер, 4 квітня 2013 р.

Благодійна акція «Почуй світ» у Комсомольську

З 7 квітня по 28 квітня 2013 р. Всеукраїнський благодійний Фонд “Серце до серця” проводить 8-му акцію з суспільного збору коштів для придбання медичного обладнання та закупівлі слухових апаратів для організації допомоги дітям з вадами слуху “Почуй світ!”.

В 2012 р. ВБФ “Серце до серця” збирав кошти для допомоги дітям, хворим на цукровий діабет. На Полтавщині тоді було зібрано 221305,55 грн. (в 2011 році 57778,56 грн.).

По м. Комсомольську сума зібраних коштів склала 7112,45 грн. У жовтні на зібрані було кошти закуплено інсулінові помпи для  11 дітей області, хворих на цукровий діабет. Крім того, для Полтавської обласної дитячої лікарні було закуплено та передано апарат для вимірювання рівню цукру в крові.

Оргкомітет з проведення благодійної акції 2013 р.в м. Комсомольську пропонує навчальним та медичним закладам, підприємствам, установам,  організаціям міста та всім небайдужим громадянам приєднатися до цієї суспільно-корисної благодійної справи та стати учасниками Всеукраїнської акції “Почуй світ!”.

У 2013 р. вирішено організувати збір благодійних коштів по місту через довірених представників трудових та учнівських колективів, відмовившись від збирання коштів волонтерами у скриньки.

Пропонуємо організаціям визначити відповідальну особу (представника трудового/учнівського колективу), який доведе дане звернення до відома колективу та перерахує зібрані кошти на розрахунковий рахунок акції.

Проведення акції у навчальних та медичних закладах, на підприємствах, установах та організаціях має завершитися 26 квітня 2013 р. Підрахунок цих коштів можуть  здійснювати комісії зазначених організацій за участі представників організаційного комітету та волонтерів. У  цей же день кошти мають бути  перераховані на єдиний рахунок акції через відділення будь-якого банку в м. Комсомольську. Головним банківським партнером є ВАТ «КРЕДОБАНК».   
   
Національні та державні телерадіоканали широко висвітлюватимуть проведення акції,  результатів збору та подальших закупівель медичного обладнання. Загальна сума зібраних коштів буде оприлюднена у засобах масової інформації.

Контроль зібраних коштів здійснюватиме Наглядова Рада Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», а також відповідні органи державної влади. Кожний бажаючий може контролювати рух коштів через Інтернет-сторінку Фонду (www.fsds.in.ua). Також на веб-сторінці буде розміщено інформацію про загальну суму зібраних коштів та роз’яснення витрат на придбання медичного обладнання, адресу його встановлення.

Рахунок для благодійних внесків:

р/р 2600501306399 в Київському відділенні центральної філії ПАТ «Кредобанк»,
МФО 325365,
ЄДРПОУ 34354227,
найменування платежу: «Полтавська область. Благодійний внесок від (назва організації)».

Заздалегідь вдячні за чуйність Ваших сердець.

Копії квитанцій просять надати до 29.04.2013 року Комсомольському міському центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, як організації, відповідальній за узагальнення результатів акції “Почуй світ!” по місту Комсомольську (директор центру О.О. Запсельська, тел. 2 57 03, вул. Миру. буд. 8, І поверх, e-meil: csssdm@fline.com.ua)

0 коммент.:

Дописати коментар