вівторок, 23 квітня 2013 р.

Конкурс малюнків та поробок "Енергія очима дітей" (для дітей від 8 до 12 років)

Міжнародна громадська організація Київський міжнародний енергетичний клуб “Q-club” оголосив конкурс дитячих малюнків та поробок «Енергія очима дітей» в рамках проведення дитячого свята «Казкова енергія», приуроченого до Міжнародного дня захисту дітей.

Метою конкурсу є поширення концепції енергозбереження та «зеленої енергетики» серед дітей, що допомагає змалечку привчити їх до бережного ставлення до природи. Організатори конкурсу залучають молодше покоління до вивчення різних джерел енергії, ефективного використання енергетичних ресурсів та сприяємо їхній енергетичній самосвідомості, енергоефективному світогляду і прояву творчих здібностей.

Цього разу організатори конкурсу дають дітям шанс подати своє бачення енергії, впливу її видобутку на природу і потрапити на справжнє дитяче свято, де окрім конкурсів, діти зможуть  насолодитися першою сценічною постановкою за мотивами незвичайних байок Гюнтера Паулі та спробувати власноруч пісочну анімацію.

Свято відбудеться 4 червня 2013 року о 10:30 (місце проведення уточнюються, про що буде повідомлено окремо).

Умови участі у конкурсі:

 
1. Усі роботи мають бути сфотографовані і надіслані в електронному вигляді (.jpg, .jpeg) за адресою info@qclub.org.ua.
2. До розгляду будуть прийняті роботи, надіслані в період з 23 квітня до 23 травня 2013 року.
3. У конкурсі можуть брати участь діти віком від 8 до 12 років.
4. До малюнку / поробки має бути подана інформація про автора: ім’я та прізвище, вік, адреса, контактний телефон, а також назва роботи.
5. Малюнок має бути виконаний на аркуші, що призначений для малювання (ватман, картон тощо) формату А3. Поробки можуть бути виконані з будь-якого екологічно-безпечного матеріалу.
6. Малюнки та поробки мають відповідати наступній тематиці: енергія, відновлювані джерела енергії (сонце, вітер, земля, вода тощо), раціональне використання енергетичних ресурсів Землі.
7. Критерії оцінювання робіт: якість, майстерність, відповідність сюжету роботи, тематиці завдання, ступінь самостійності виконання роботи.
8. До фіналу буде відібрано 30 найкращих робіт, оригінали яких будуть представлені на дитячому святі та повернені власникам по його закінченню.
9. Про проходження робіт до фіналу вас буде особисто повідомлено до 30 травня 2013 року.

Додаткова інформація за телефоном +38044 484 04 44.



Джерело: http://www.qclub.org.ua/project/enerhiya-ochyma-ditej/

0 коммент.:

Дописати коментар