вівторок, 9 квітня 2013 р.

Комсомольськ долучився до всеукраїнської акції "Зробимо Україну чистою! 2013"

Численні гості Комсомольська завжди із захватом відзначають чистоту його вулиць, дворів, парків. Цьому сприяють традиційні місячники та двомісячники чистоти і благоустрою, які проводяться в нашому місті впродовж багатьох років. Крім того, про порядок в місті цілорічно дбають працівники комунальних служб.

Однак є в Комсомольську таке загальне місце відпочинку, наведення ладу в якому потребує допомоги всіх городян.  Мова йде про затоку Барбара. Детальніше про стан її засміченості та саму акцію тут http://www.rodis.org.ua/2013/04/blog-post_9.html

20 квітня 2013 року з 10.00 до 12.00 комсомольчани проведуть акцію з очищення дна затоки Барбари і берегової лінії. Вона є складовою міського двомісячника чистоти і благоустрою, оголошеного виконкомом Комсомольської міської ради і відбудеться в рамках всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою! 2013» http://letsdoit.org.ua/

Збір учасників о 9.45 на березі затоки Барбара біля кафе «Жара».
Учасники будуть забезпечені захисними рукавицями і мішками для сміття. Прохання мати при собі  зручний одяг/взуття та хороший настрій :)

Оперативну інформацію щодо підготовки акції будемо розміщувати в соц..мережах:
«Одноклассники»  http://www.odnoklassniki.ru/event/1662576969
«ВКонтакте» http://vk.com/club52283668

Координатор очищення дна затоки Барбара - Євген Черепаняк, голова ГО «Інший світ», тел. 067-422-99-43.
Координатор очищення берегової лінії затоки Барбара - Володимир Дмитренко, зав.сектором роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС», тел. 096-063-42-13.



* * *

Довідкова інформація про всеукраїнську акцію «Зробимо Україну чистою! 2013»

«Зробимо Україну чистою» – це всеукраїнська громадська організація. Вона не підтримує  жодну партію і жодного політика. Це добровільне об’єднання сил заради здійснення спільної мети – привчити людей дбайливо ставитись до довкілля, очистити життєвий простір для краси і порядку.

Всі ресурси проекту – це вклади людей, партнерів і спонсорів проекту. Головна мета "Зробимо Україну чистою! 2013": щоб 100 000 чоловік вийшли на акцію і власним прикладом показали, що варто брати і робити свою країну кращою.

Громадська ініціатива “Зробимо Україну чистою!” хоче вирішити проблему засмічення шляхом спільних дій разом з усіма українцями. – Ми маємо залучити якомога більше людей до прибирання засмічених територій!
Кожен, хто хоч раз прибирав парк від сміття, вже ніколи не кине навіть недопалок повз урну! І друзі більшості цих людей перестануть смітити у їх присутності.
Так здійснюються зміни – власним прикладом, від друга до друга.

Співорганізаторами в проекті “Зробимо Україну чистою!” є:
•    Активісти громадської ініціативи «Let’s do it, Ukraine!»
•    Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундація регіональних ініціатив»
•    Пласт – Національна скаутська організація України
•    Всесвітня федерація молодих лідерів та підприємців «JCI»
•    Рух добровольців «Простір Свободи»
•    Всеукраїнська молодіжна громадська організація "АЙСЕК в Україні" (AIESEC в Україні)
•    Громадська організація «Стріт воркаут Україна»
•    Біржа соціальної реклами

* * *
Координатор міської акції «Зробимо Україну чистою! 2013» у Комсомольську - Лілія Дмитренко, директор ГО «Центр «РОДІС», тел. 097-230-94-11.

0 коммент.:

Дописати коментар