пʼятницю, 19 квітня 2013 р.

Комсомольчани готуються до акції «Зробимо Україну чистою! 2013»

Комсомольськ (Полтавщина) готується до всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою! 2013».

 Планується, що вона пройде 20 квітня у форматі міської екологічної акції з очищення дна затоки Барбара та її берегової лінії http://www.rodis.org.ua/2013/04/blog-post_9.html

Акцію підтримала міська влада в рамках міського двомісячника чистоти і благоустрою, оголошеного виконкомом Комсомольської міської ради.



13 квітня в приміщенні міської центральної бібліотеки відбулося засідання оргкомітету акції «Зробимо Україну чистою! 2013» у Комсомольську.



17 і 18 квітня члени оргкомітету акції «Зробимо Україну чистою! 2013» у Комсомольську провели дві інформаційні акції з метою залучення комсомольчан до очищення дна затоки Барбара та прибирання її берегової частини.





В інформаційних акціях взяли участь Володимир Дмитренко, Альона Шуть, Роксолана Риженко, Дар'я Прохорович, Олег Ржавін, Ольга Мосіна, Любов Макаренко, Анастасія Макаренко, Софія Макаренко, Марина Соляник, Вікторія Пальоха, Анна Семенович, Катерина Станович, Валерія Дерега, Олена Середа, Сергій Попов.


Запрошуємо міські громадські організації, депутатів міської ради, керівників і колективи підприємств, установ всіх форм власності, колективи навчальних закладів та просто небайдужих мешканців долучитися до акції з очищення дна затоки «Барбара» та її берегової лінії. Захід відбудеться в рамках всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою! 2013» і є складовою міського двомісячника чистоти і благоустрою, оголошеного виконкомом Комсомольської міської ради.

День проведення акції – 20 квітня 2013 року.
Час проведення акції з 10.00 до 12.00.
Збір учасників о 9.45 на березі затоки Барбара біля кафе «Жара».
Учасники будуть забезпечені захисними рукавицями і мішками для сміття. Прохання мати при собі  зручний одяг/взуття.

0 коммент.:

Дописати коментар