четвер, 7 березня 2013 р.

Комсомольські спортсмени з «Інваспорту» взяли участь у ХІV Всеукраїнському турнірі «Кубок Вегаса»

23 і 24 лютого 2013 р. в Кременчуці, на спортивній базі ВСК «Нептун» КНУ, відбувся ХІV традиційний Всеукраїнський турнір з плавання «Кубок Вегаса» серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями. У змаганнях взяли участь одинадцять команд, серед яких була і команда з Комсомольська. Спортсменів нашого міста супроводжували волонтери громадської організації «Центр «РОДІС».

Команду плавців Комсомольського відділення Полтвської обласної філії «Інваспорт» представляли вісім спортсменів: Андрій Кривчун, Сергій Непомнящих, В’ячеслав Опара, Віталій Хованець, Ігор Кім, Тетяна Малихіна, Тетяна Крамаренко та Нестор Баранюк.


Наші спортсмени попали в ряди кращих. Керівник Комсомольського відділення Полтавської обласної філії «Інваспорт» Тамара Холодна зазначила, що всі представники комсомольської команди продемонстрували хороший час подолання дистанції.

Зокрема, параолімпієць Андрій Кривчун, який наразі сконцентрувався на триатлоні, до якого входить плавання, двічі виконав нормативи майстра спорту України. Сергій Непомнящих тричі фінішував другим і виконав норматив на третій юнацький розряд. В’ячеслав Опара став чемпіоном «Кубку Вегаса» і підтвердив норматив на другий юнацький розряд. Загалом усі наші плавці виступили гідно. В результаті команда з Комсомольська стала срібним призером  ХІV Всеукраїнського турніру з плавання «Кубок Вегаса» серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями.

Дирекція ГО «Центр «РОДІС» сердечно дякує «волонтерам доброти» Олексію Лисенку та Олегу Береговому, а також зав.сектором роботи з молоддю Володимиру Дмитренку за допомогу команді спортсменів-комсомольчан. Спасибі за доброту і небайдужість!

0 коммент.:

Дописати коментар