пʼятницю, 22 березня 2013 р.

«Година Землі 2013»: приєднуйтесь до дій проти глобального потепління!

У суботу, 23 березня, о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину - «Годину Землі 2013». Ця всесвітня акція покликана продемонструвати урядам країн світу, бізнес-організаціям та всім людям, що спільні дії проти глобального потепління не тільки необхідні, але й можливі.

Вперше «Годину Землі» було організовано Всесвітнім фондом дикої природи (WWF) в Австралії в 2007 року. Вже наступного року акція стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу. З 2009 року Україна, разом зі 126 іншими країнами світу, також долучилася до цієї всесвітньої акції.

Цьогоріч відбудеться «Година Землі 2013» 23 березня. Українські міста, містечка, села, підприємства і організації приєднуються до акції. Приєдналася до неї і Комсомольська громадська організація «Центр «РОДІС».

19 березня від організаторів «WWF в Україні - Година Землі 2013» ми отримали посилку з акційними плакатами для м. Комсомольська. 20 березня ці плакати з інформацією про акцію було розповсюджено в усіх дошкільних,  загальноосвітніх і професійних навчальних закладах міста, а також в кількох організаціях і  підприємствах.



Дирекція ГО «Центр «РОДІС» дякує активісткам Альоні Шуть і Роксолані Риженко за оперативне проведення акції з інформування комсомольчан про майбутню акцію «Година Землі 2013».

«Година Землі» - це щорічна міжнародна екологічна подія, що проводиться в останню суботу березня. Вона закликає всіх вимкнути світло та інші не життєво важливі електроприлади на одну годину, щоб стимулювати людство до реальних кроків до вирішення проблем зміни клімату.

Приєднуйтесь до «Години Землі 2013» і ВИ -  http://wwf.panda.org/uk/campaigns/eh13/what_can_you_do/

Запрошуємо також на акцію «Година Землі 2013» у Комсомольську, яка відбудеться 23 березня о 20.30 в приміщенні наших офісу партнерів - ГО «Ніжність» за адресою вул. Гірників, 17 (вхід з боку вул. Гірників).
Збір учасників - о 20.10 за вказаною адресою.

0 коммент.:

Дописати коментар