вівторок, 22 січня 2013 р.

Активісти ГО "Центр "РОДІС" пройшли навчання з безпечного користування інтернетом

В січні 2013 року громадська організація «Центр «РОДІС» підключилася до активної участі в реалізації в м. Комсомольську проекту «Безпека дітей в інтернеті». На теренах України цей проект реалізує Міжнародний центр «Ла Страда-Україна».

Нагадаємо, що в листопаді 2012 року двоє учнів Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Катерина Черненко і Максим Кондрук стали учасниками проекту «Безпека дітей в інтернеті» http://www.rodis.org.ua/2012/11/blog-post_1668.html Разом із юними активістами з Києва та  Одеси вони взяли участь у навчальному тренінгу для дітей та молоді на тему безпеки дітей в інтернеті, який відбувся в офісі Центру «Ла Страда-Україна» (м. Київ). До кінця 2012 року Катерина Черненко і Максим Кондрук провели два тренінги для старшокласників Комсомольської ЗОШ І-ІІІ ст. №2:




6  січня 2013 року на базі ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбулися одразу два тренінги на тему безпечного користувння інтернетом. Їх провели Катерина Черненко і Максим Кондрук за підтримки сектору роботи з молоддю Комсомольської ГО «Центр «РОДІС», а також представництва НТМ Міжнародного центра «Ла Страда-Україна» в Полтавській області. Навчання проводилося для активістів цієї громадської організації з числа учнівської, студентської та робітничої молоді.

У складі 1-шої тренінгової групи навчання пройшли Олег Ржавін, Ольга Мосіна, Єгор Базавлук, Сергій Войтенко, Сергій Попов, Максим Піщаний, Вікторія Пальоха, Євген Мошнінов, Катерина Станович.



До складу 2-гої тренінгової групи увійшли Надія Войтенко, Вікторія Белінська, Дмитро Бершак, Валерія Дерега, Олена Середа, Павло Косоруков, Аліна Кулик, Олексій Лисенко.


  
Третій тренінг з безпеки в Інтернеті відбувся 11 січня 2013 року. Його провела Катерина Черненко. До складу 3-тої тренінгової групи увійшли Анастасія Макаренко, Софія Макаренко, Любов Макаренко, Альона Шуть, а також завідувач сектору роботи з молоддю ГО «Центр «РОДІС» Володимир Дмитренко.



Представництво НТМ Міжнародного центра «Ла Страда-Україна» в Полтавській області та  дирекція ГО «Центр «РОДІС» висловлюють подяку Комсомольській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 за сприяння проведенню тренінгів з безпеки в інтернеті для активістів ГО «Центр «РОДІС».

0 коммент.:

Дописати коментар