неділю, 18 листопада 2012 р.

Про участь комсомольчан у проекті «Безпека дітей в інтернеті»

Двоє учнів Комсомольської ЗОШ І-ІІІ №2 Катерина Черненко і Максим Кондрук стали учасниками проекту «Безпека дітей в інтернеті», який реалізує Міжнародний центр «Ла Страда-Україна» за фінансової підтримки міжнародної організації ЕКПАТ та кампанії Боді Шоп.

11 листопада 2012 року комсомольські старшокласники Катерина і Максим разом із юними активістами з Києва та  Одеси взяли участь у навчальному тренінгу для дітей та молоді на тему безпеки дітей в інтернеті, який відбувся в офісі Центру «Ла Страда-Україна» (м. Київ).

Навчальний захід провели фахівці Центру «Ла Страда-Україна» Наталія Бочкор та Валенина Мудрік. Метою тренінгу стало навчання дітей та молоді методиці проведення занять з однолітками на тему ризиків користування інтернетом. Після заходу учасники продовжуватимуть роботу зі своїми ровесниками в навчальних закладах Києва, Одеси та Комсомольська.

Регіональна мережа НТМ Міжнародного центра «Ла Страда-Україна» в Полтавській області і дирекція ГО «Центр «РОДІС» висловлюють подяку директору Комсомольської ЗОШ І-ІІІ №2 Олені Васильченко та учителю інформатики Ользі Бугаєвській за активне сприяння участі юних комсомольчан у проекті «Безпека дітей в інтернеті».

0 коммент.:

Дописати коментар