вівторок, 20 листопада 2012 р.

ГО «Центр «РОДІС» отримала подяку від Дунайсько-Карпатської програми WWF

Комсомольська громадська організація «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» отримала поштою Подяку від Дунайсько-Карпатської програми WWF за підтримку кампанії «Година Землі 2012» та всесвітнього руху за боротьбу зі зміною клімату.

«Година Землі» є світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна, разом зі 126 іншими країнами світу, також бере участь у цій важливій всесвітній акції.

В 2012 р. акцію «Година Землі»  підтримало 36 українських міст, в яких до неї приєдналася ціла низка навчальних закладів, бізнес-структур, громадських організацій. Серед них була і Комсомольська громадська організація «Центр «РОДІС».


Напередодні акції комсомольчани отримали від організаторів «WWF в Україні - Година Землі 2012» акційні плакати і листівки. Протягом тижня відбулося кілька акцій по інформуванню городян про майбутню акцію «Година Землі 2012» http://www.rodis.org.ua/2012/03/2012_29.html

Партнерами ГО «Центр «РОДІС» в цих акціях виступили Інтернет-провайдер ТРК «ГОК», відділ освіти виконкому Комсомольської міської ради, загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6, дошкільні навчальні заклади «Росинка» і «Золота рибка», Комсомольський міський ЦСССДМ, Комсомольський професійний гірничий ліцей, Комсомольський політехнічний технікум, Комсомольська міська громадська організація «Клуб «Ділова жінка» та ін. http://www.rodis.org.ua/2012/04/2012.html

31 березня на вулиці Миру о 20.30 зібрались 28 хлопців та дівчат з числа учнівської, студентської та робітничої молоді, щоб провести екологічну акцію «Година Землі 2012» у Комсомольську. І хоча через сильний вітер вдалося зробити не все, що було заплановано, та все ж таки активісти ГО «Центр «РОДІС» використали цю годину для того, щоб поговорити про проблеми зміни клімату на Землі і про те, що можна зробити задля покращення екологічного стану на планеті. Опісля грали у веселі руханки, доводячи, що можна весело і корисно проводити час із друзями без шкоди для природи.


Вимкнення світла на одну годину – це лише початок важливої справи, адже є багато способів зробити свій внесок у боротьбу зі зміною клімату. Про них можна довідатись тут http://wwf.panda.org/uk/campaigns/green_life/ Навіть маленькі зміни у наших щоденних звичках не залишаться непоміченими природою.

0 коммент.:

Дописати коментар