неділю, 4 листопада 2012 р.

Громадська організація «Центр «РОДІС» завжди відкрита для спілкування

2 листопада 2012 р. до Комсомольська прибули Вікторія Говорова, представниця Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій, та Ольга Волошина, представниця Молодіжної громадської організації «Музичани» (с. Музиківка Херсонської обл.).

Метою візиту стало знайомство з досвідом роботи Комсомольської громадської організації «Центр «РОДІС». Візит відбувся в рамках проекту «Школа Локальної Активності у Південній Україні", який виконується СДЦ (м. Варшава, Польща) у співпраці з МО «Нова генерація» (м. Херсон).

Зустріч з гостями відбулась на базі центральної міської бібліотеки м. Комсомольська. Досвід роботи ГО «Центр «РОДІС» представили директор організації Лілія Дмитренко, завідувач сектору роботи з молоддю Володимир Дмитренко та активісти Аліна Кулик, Єгор Базавлук і Ольга Мосіна.




Комсомольчани розповіли про діяльність своєї громадської організації, зокрема в рамках Мережі громадських організацій Полтавської та Черкаської областей «Молодь діє!». Мова йшла також про загальну специфіку діяльності ГО «Центр «РОДІС». Особливо гостей цікавили питання організації роботи віртуального офісу, використання методики вірусного соціального маркетингу в соц..мережах, методи і прийоми організації міських громадських заходів, співпраця зі ЗМІ та ін.. Дирекція і активісти ГО «Центр «РОДІС» завжди відкриті для спілкування, тому щиро поділилися досвідом з гостями.

ГО «Центр «РОДІС» висловлює подяку центральній міській бібліотеці м. Комсомольська за підтримку і партнерство.

0 коммент.:

Дописати коментар