неділю, 18 листопада 2012 р.

Про екскурсію активістів до студії «ГОК ТВ» (ТРК «ГОК»)

14 листопада 2012 року активісти Комсомольської громадської організації «Центр «РОДІС» побували на екскурсії в студії «ГОК ТВ» ТРК «ГОК». Юлія Ахінян, головний редактор телестудії, розповіла про історію її заснування та про нинішні будні телевізійників.

13 листопада студія «ГОК ТВ» відзначила 21 рік від дня заснування, тож активісти привітали її працівників з цією подією, а також з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку, який святкують в Україні 16 листопада.

Також громадська організація «Центр «РОДІС» передала керівництву телестудії «Подяку» з Києва - від Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда-Україна» за медіа-підтримку превентивних заходів з проблем безпеки дітей в Інтернеті, запобігання торгівлі людьми, насильству в сім’ї, гендерному насильству, расизму і ксенофобії.




Під час екскурсії хлопці і дівчата побачили на власні очі павільйон студії, де відбувається знімання телепрограми «Підсумки. День», прямих ефірів тощо. Величезна кількість проводів, телесуфлер, мікрофони, відеокамери, потужні світильники – усе це справило неабияке враження. Також екскурсанти мали змогу поспілкуватися з телекореспондентами, звукооператорами, монтажерами та іншими співробітниками телестудії, оглянути їхні робочі місця.

Побували активісти ГО «Центр «РОДІС» і в приміщенні структурного підрозділу телерадіокомпанії «ГОК», де відбувається трансляція власного телеканалу «ГОК» і ретрансляція інших телеканалів у кабельну мережу.




 Дирекція Комсомольської ГО «Центр «РОДІС» висловлює вдячність працівникам студії «ГОК ТВ» за організацію екскурсію для активістів, а також за інформаційну підтримку соціальних заходів, які проводять у м. Комсомольську різні громадські організації, що сприяє розвитку громадянського суспільства у міській громаді.

0 коммент.:

Дописати коментар