суботу, 25 серпня 2012 р.

Комсомольчани взяли участь у Міжрегіональному молодіжному форумі


З 22 до 24 серпня 2012 р. на базі дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Зоряний» у с. Потоки Кременчуцького р-ну відбувся Міжрегіональний молодіжний форум «Молодь – авангард прогресу». Його організаторами виступили управління у справах сім'ї, дітей та молоді виконкому Кременчуцької міської ради, Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій. Захід відбувся за підтримки відділу у справах сім'ї та молоді Полтавської ОДА.

Протягом трьох днів молодь працювала в комітетах, грала в ділову гру, під час якої навчалася основам участі у виборчих процесах. Захоплюючим виявився квест, що відбувся на території сільської ради. Цікавими були майстеркласи з питань участі молоді у житті суспільства, а також спортивні змагання і розважальні заходи.



Цьогоріч Міжрегіональний молодіжний форум пройшов уже 8-й раз і був присвячений 21-ій річниці Незалежності України. В його роботі взяли участь 120 молодих дівчат і хлопців майже з усіх регіонів України. На форумі Комсомольську міську громадську організацію представляли активістки Ольга Мосіна і Анастасія Макаренко, а також завідувач сектором роботи з молоддю Володимир Дмитренко.

0 коммент.:

Дописати коментар