неділю, 19 серпня 2012 р.

У Комсомольську в День Незалежності проведуть конкурс «Етноподіум «Ми – українці!»


24 серпня 2012 р. у Комсомольську з 17.00 до 18.00, в рамках заходів «З Днем народження, Україно!», відбудеться конкурс «Етноподіум «Ми – українці».

Місце проведення – майданчик біля входу до Комсомольської центральної публічної бібліотеки (вул. Миру, 22).

Учасниками Етноподіуму «Ми – українці» зможуть стати усі бажаючі городяни, одягнені у вишиванки. Для цього не важливо, хто ви і скільки вам років - юнак чи юнка, хлопчик чи дівчинка, чоловік чи жінка).

Що необхідно для участі в конкурсі «Етноподіум «Ми – українці»? Щира посмішка, гарний настрій а ще - бути одягненими у вишиванку.

Учасникам треба буде пройти по імпровізованому подіуму і розповісти історію появи української вишиванки у власному гардеробі.

Переможці і учасники конкурсу «Етноподіум «Ми – українці» отримають пам’тні призи. Призерів визначать члени журі (його склад буде оголошено під час заходу).

Після конкурсу «Етноподіум «Ми – українці» відбудеться ще низка акцій:
- акція "Малюнки на асфальті "Чим славна Україна";
- акція "Розкажи вірш українською мовою - отримай приз";
- акція "Привітай Україну" (створення великої спільної вітальної листівки) та ін.

Організатор заходу ГО «Центр «РОДІС». Партнери: Комсомольська центральна публічна бібліотека, ГО "Креативна молодь", ПП Рудий С.Т.(«Ваші вікна»), ВГО "Суспільна Служба України", БО "БФ "Подаруй надію", Мережа громадських організацій Полтавської та Черкаської областей «Молодь діє!», МГО "Міжнародна Культурна Асоціація "Академія Мистецтва, Літератури і Просвіти "Політ і клич журавля", Комсомольська ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Комсомольська дитяча музична школа.

Захід підтримують інтернет-провайдер ТРК «ГОК», відділ у справах сім'ї та молоді виконкому Комсомольської міської ради, депутати Комсомольської міської ради Неллі Карпець і Валерій Ткаченко.

В зході також візьмуть участь: Віта Гажала (меццо-сопрано), Любов Вергелєсова (фортепіано), творчий дует "Язикаті Хвеськи" (Ніна Калінку і Світлана Поварова).

Фото вгорі Дмитра Омельченка.

0 коммент.:

Дописати коментар