вівторок, 10 липня 2012 р.

У Комсомольську вперше відбувся Карнавал дитячих колясок


7 липня 2012 р. в Комсомольську (Полтавщина) вперше відбувся міський конкурс «Карнавал колясок». Маленькі учасники цього святкового дійства прибули хто в колісниці, хто на бульдозері, а хто навіть на власному гелікоптері. Усе залежало від польоту фантазії тат і мам малюків. Всього на свято приїхало, прилетіло і припливло 25 дитячих «екіпажів».

Ініціювали проведення першого міського конкурсу «Карнавал колясок» і виступили його організаторами представники кампанії «Корпорація TianDe» в Комсомольську (вул. Миру, 15) за підтримки органів міської влади.

Сім’ям-учасникам карнавалу необхідно було перетворити звичайні дитячі коляски та велосипеди на казкові образи згідно номінацій, оголошених організаторами. Невгамовна фантазія та умілі руки батьків – саме так з’явилися неперевершені витвори: вітрильник, крейсер, автомобіль, кошик з ягодами та грибами, українська хатинка, квітка Дюймовочки, літак, лампа Аладіна та інші казкові екіпажі. Кожна родина змогла втілити в життя всі свої творчі задуми та фантазії щодо оформлення першого транспортного засобу свого малюка. Багато учасників прибули на карнавал із групами підтримки в складі бабусь, дідусів, тіток, дядьків, братів, сестер, кумів і просто друзів.



Стартував Карнавал дитячих колясок від Театральної площі, після чого його учасники пройшли урочистою ходою по вулиці Миру і вирушили до місця проведення свята – міського парку культури та відпочинку. Там і відбулося основне дійство карнавалу - дефіле дитячих колясок і власне сам конкурс.

Журі, до складу якого увійшли представники виконкому Комсомольської міської ради та партнерів, газети «WeekEnd» і кафе-бару «Наутилус», довелося нелегко під час визначення переможців. Однак конкурс є конкурс, тому після тривалого обговорення журі оголосило призерів у номінаціях:

- переможцем у номінації «Найбільш казковий екіпаж» стала коляска № 11 під назвою «Бетмен» (Немченко Вікторія з сином Данилом);
- лідером у номінації «Дружний екіпаж» стала коляска № 5 під назвою «Пірати» (сім'я Дроник);
- у номінації «Спортивний екіпаж» перемогла коляска № 17 під назвою «Міг» (Жеман Яніна з сином Іллею);
- у номінації «Патріотичний екіпаж» переможцем стала коляска № 13 під назвою «Я люблю Україну» (Севостьян Ганна з донькою Марійкою);
- у номінації «Хайтек» перемогли учасники з коляскою № 3 під назвою «Хаммер» (сім'я Ільїних);
- у номінації «Мультиплікаційний образ» лідером стала коляска № 10 під назвою «Чарівний Джин» (Россадкіна Ганна з сином Андрієм);
- переможцем номінації «Діти-квіти життя» виявилася коляска № 7 під назвою «Квіти, грибочки, ягідки» (сім'я Назарових);
- у номінації «Солодка парочка» (для двійнят і трійнят) перемогла коляска № 6 під назвою «Грецькі богині» (Ворник Олена з дочками Айріс і Айлін);
- першою в номінації «Авто-мото» стала коляска № 23 під назвою «Бульдозер KOMATSU» (сім'я Сидоруків);
- лідером у номінації «Далеке плавання» виявилася коляска № 21 під назвою «Крейсер «Аврора» з матросами» (Кохась Олександра з сином Валентином та Мошнінов Євген);
- серед учасників номінації «Екіпаж« малюк» лідирувала коляска № 19 під назвою «Цукерка» (Антощенко Тетяна з донькою Катрусею).

Спеціальні призи від місцевої майстрині бісероплетіння Світлани Поварової отримали Ткач Олена з донькою Діаною (коляска №1 під назвою «Українська весела хатинка») та Севостьян Ганна з донькою Марійкою (коляска № 13 під назвою «Я люблю Україну»).

Генеральним спонсором першого міського конкурсу «Карнавал колясок» виступив Благодійний Фонд Полтавського ГЗК. Партнерами свята стали «WeekEnd», магазин-кафетерій «Ліо Конд», кафе-бар «Наутилус», салон цифрових технологій «Комп», фотосалон «Любавушка», ПП Кузьміна, міський відділ освіти, дошкільні навчальні заклади Комсомольська, громадські організації «Центр «РОДІС» і «МАКОША», Олександр Чехофф та Олексій Грицун, майстриня бісероплетіння Світлана Поварова, місцеві ЗМІ. У заході також взяли участь місцеві творчі колективи і виконавці: дует «Гаряче молоко», Олексій Амосов (Don Lex), «Children of the Mafia» Анастасія Кідрук і Тетяна Галушко.

***
ГО «Центр «РОДІС», як партнер заходу, висловлює вдячність міському відділу освіти і дошкільним навчальним закладам Комсомольська за участь у підготовці Карнавалу дитячих колясок, а також своїм активістам, які допомагали організаторам свята: Аліні Кулик, Олексію Лисенку, Валерії Пікінер, Катерині Лященко, Олегу Ржавіну, Олегу Святову, Тарасу Дубині, Анастасії та Софії Макаренко, Єгору Базавлуку, Олені Середі, Анастасії Походій, Катерині Станович та Альоні Шуть.

0 коммент.:

Дописати коментар