вівторок, 3 липня 2012 р.

Подаруйте бібліотеці нову дитячу книгу!


Запрошуємо всіх мешканців Комсомольська долучитися до міської благодійної акції «Подаруй бібліотеці нову дитячу книгу!», яка триває до 31 серпня 2012 року. Цим способом кожен з нас може зробити щирий подарунок маленьким комсомольчанам до Дня знань (1 вересня).

Хочемо звернути увагу батьків і всієї громадськості до проблеми: сучасні діти все рідше й рідше звертаються до книги! А читання ж є важливим засобом психічного розвитку та вивчення будь-яких навчальних предметів. Тому потрібно змінювати ситуацію з дитячим читанням. Один із виходів – захопити малюків цим процесом, однак це неможливо, якщо немає якісних і барвистих книг.

За останні 10 років фонд дитячої бібліотеки м. Комсомольська поповнювався лише 1 раз! Тому у травні і стартувала благодійна акція «Подаруй бібліотеці нову дитячу книгу!» http://www.rodis.org.ua/2012/06/blog-post_4192.html Спільним рішенням організаторів і учасників акцію було продовжено до 31 серпня http://weektime.info/komsomolsk/270-podari-biblioteke-novuyu-detskuyu-knigu.html

Метою міської благодійної акції «Подаруй бібліотеці нову дитячу книгу!» є поповнення новою дитячою літературою фонду дитячої бібліотеки, що входить до складу центральної публічної бібліотеки м. Комсомольська. Якщо кожний з нас подарує нашій дитячій бібліотеці хоча б по одній новій дитячій книзі - діти отримають хороший подарунок до 1 вересня.

Книги приймають у міській дитячій бібліотеці - в читальній залі для 1-4 класів.
Вас чекають щодня з 10.00 до 18.00 (субота, неділя - вихідні).


Підсумки міської благодійної акції «Подаруй бібліотеці нову дитячу книгу!» будуть підведені після 1 вересня.

Закликаємо долучитися до акції підприємців, депутатів і просто всіх городян, які є небайдужі до проблем дитинства. Запрошуємо підключитися міські організації, установи, підприємства. Зробіть свій внесок у вирішення проблем, пов’язаних з дитячим читанням!


Подаруйте бібліотеці
нову дитячу книгу!

Не втомлюйтеся робити добро!

0 коммент.:

Дописати коментар