понеділок, 18 червня 2012 р.

Відбулась Міжрегіональна молодіжна конференція "Молодь діє"


13 червня 2012 р. у Кременчуці відбулась Міжрегіональна молодіжна конференція "Молодь діє", учасники якої обговорювали проблеми, з якими зустрічаються громадські організації в районах Полтавської та Черкаської областей, шляхи вирішення цих проблем, розглядали нові методи активізації молоді в регіонах.

Орагнізатором конференції "Молодь діє" виступив Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій в рамках проекту "Розвиток громадської ініціативи серед молоді Полтавської та Черкаської областей", реалізація якого завершується у червні 2012 р.

Під час конференції було ухвалено рішення про проведення в Полтавській і Черкаській областях міжрегіональної мережевої просвітницької акції "Молодь діє", присвяченої Дню молоді в Україні.



В цьому міжрегіональному заході взяв участь і представник Комсомольської ГО "Центр "РОДІС", Володимир Дмитренко, який очолює її сектор роботи з молоддю. Тож в Комсомольську також планується проведення 24 червня, в День молоді, просвітницької акції "Молодь діє".

Інформацію щодо деталей проведення просвітницької акції "Молодь діє" у Комсомольську буде вміщено пізніше на офіційних сторінках ГО "Центр "РОДІС" у соціальних мережах:
"ВКонакте" http://vk.com/club12505557
"Фейсбук" https://www.facebook.com:443/pages/ГО-Центр-РОДІС/207878229229125

0 коммент.:

Дописати коментар